Krievijas šāvējs sarīko histēriju policijas nopratināšanas laikā

tautaruna.lv 12.maijs 2021, 11:30
 
Ekrānšāviņš no video
Vietnē life.ru publicēts Ilnaza Galjavijeva pratināšanas video. Ilnazs tika aizturēts pēc tam, kad viņš uzbruka Kazaņas 175. ģimnāzijas skolēniem un skolotājiem. Viņa rīcības dēļ, pēc jaunākajiem datiem, gāja bojā desmit cilvēki.
Puisis tika turēts aiz restēm pieķēdēts, lai viņš neuzbruktu izmeklētājiem, kas centās uzzināt no bijušā studenta viņa rīcības motīvus.

Taču, pēc visa spriežot, puisis nebija pie skaidra prāta.

"Kaut kur manī sāka mosties briesmonis. Viņš sāka ienīst visus. Es vienmēr ienīdu visus!" video pauda aizturētais vīrietis.

Puisis atzina, ka pirms pāris mēnešiem viņš saprata savu dievišķo būtību, un tad viņā "sāka mosties dusmas".

Šāvējs neslēpa savas dusmas no izmeklētājiem, kliedzot tiem sejās. Visvairāk puisis sadusmojās, kad pratināšanas laikā viņš tika uzskatīts par slimu.

Puisis teica, ka vispirms par savu "svēto būtību" viņš pastāstīja mātei, kuru tagad jau sen ir pametis un kuru viņš ienīst.

"Man nav mātes, viņa man nav māte, es viņu atradīšu un vienkārši novākšu! Man nav vecāku. Es jau sen no viņiem atteicos, viņi to ļoti labi zina jau ilgu laiku," atzina puisis.

Kā vēstīts, apšaudē kādā no Kazaņas vidusskolām otrdien nogalināti 10 cilvēki, kuru vidū ir skolotāja un skolēni.

Vēl vairāk nekā 20 cilvēkiem bijusi nepieciešama mediķu palīdzība. Daļai no cietušajiem bijušas šautas brūces, bet citiem bija vērojams hronisku saslimšanu saasinājums.

Iepriekš tika ziņots, ka vismaz desmit cietušie nogādāti slimnīcā.

Divi no bojāgājušajiem skolēniem esot izlēkuši pa logu no trešā stāva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas