VIDEO: Ķengaragā jauniešus pieķer bīstamās izklaidēs

tautaruna.lv 12.maijs 2021, 13:09
 
Ilustratīvs attēls / Romāns Kokšarovs/F64
Šogad piecas reizes policijā ir saņemts zvans no cilvēkiem, kas kļūst par lieciniekiem konkrētai jauniešu izklaidei. Proti, skolēni vizinās uz elektrovilcieniem un riskē nokrist uz sliedēm vai pakļūt zem transportlīdzekļa sastāva. 9.maijā Ķengaragā divi puikas tika nofilmēti turamies pie vagona, kamēr vilciens atradās kustībā, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Nedēļas nogalē kādi vietējie puikas no Ķengaraga bija izdomājuši, kā noķert adrenalīnu, vienlaikus apdraudot savu dzīvību.

Divi zēni sagaidīja, kad dzelzceļa stacijā piestāj vilciens un, mašīnistam nemanot, uzrāpās tam virsū. Transportlīdzeklis uzsāka kustību, un kāds aculiecinieks no kabatas izvilka mobilo telefonu, lai bīstamo ainu uzfilmētu. Piezvanīt likumsargiem neviens gan nepacentās.

"Ikvienam, kurš redz šādas situācijas, kad jaunieši ir pieķērušies vilcienam un brauc, noteikti tajā pašā brīdī ir jāziņo policijai, lai policija varētu sazināties ar dzelzceļa dispečeru un varētu par šo informēt vilciena mašīnistu, un viņš varētu attiecīgi rīkoties," skaidro Aija Babre, AS ”Pasažieru vilciens” mārketinga daļas vadītāja.

Proti, attiecīgi rīkoties būtu nekavējoties uzsākt bremzēšanu, lai novērstu iespēju, ka kāds no puikām lielajā ātrumā nokrīt un tiek sabraukts. Taču šoreiz tas netika darīts, jo dzelzceļa darbinieki par pārgalvjiem neko nezināja. Kameras vai spoguļi vilciena sastāva aizmuguri nefiksē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas