Sieviete uzzina baisu ģimenes noslēpumu par sevi

tautaruna.lv 16.maijs 2021, 12:39
 
Ekrānuzņēmums no Tik
Par sociālā medija Tik Tok hitu kļuvis kādas sievietes no ASV stāsts, ka viņa 26 gadu vecumā uzzinājusi, ka patiesībā bērnībā nolaupīta un ir meklēšanā esošu bērnu sarakstā.

Sieviete, kurai šobrīd ir 42 gadi, ar savu stāstu dalījusies Tik Tok lietotāja @thebeardmom profilā. Video, kura nosaukums ir "Kā es uzzināju, ka esmu bijusi nolaupīta", noskatīts simtiem tūkstošu reižu.

Sieviete skaidro, ka atklājusi, ka sieviete, kura viņu uzaudzinājusi, nav viņas bioloģiskā māte. Meklējot savus bioloģiskos vecākus, sieviete uzzinājusi patiesību.

"Man bija 26 gadi un man pirmo reizi dzīvē viss bija labi, un es gatavojos precēties, man bija divi bērni," stāsta sieviete.

Viņa atklāj, ka izlēmusi, ka visātrāk bioloģisko māti atradīs, pārbaudot kriminālos arhīvus. "Es nezinu, kas mani vilināja piezvanīt šerifa departamentam pilsētā, kurā piedzimu, bet tobrīd tas šķita saprātīgi. Es piezvanīju šerifa departamentam un sniedzu informāciju, kas man bija un šerifs ļoti ieinteresējās par to, kas esmu, par manu personīgo informāciju un pēc pāris minūtēm mūsu sarunā viņš man lūdza apsēsties, jo viņam bija kas sakāms.

Es apsēdos, viņš man pateica, ka nevar atrast informāciju par manu māti, taču es esmu pazudusi persona. Es biju pazudusi kopš 1980. gada. Es nevarēju piekļūt informācijai par policijas izmeklēšanas darbu, jo tā bija arhivēta, bet es biju nolaupīta," stāsta sieviete.

Sekojošos video sieviete atklāj, kā satikusi savu bioloģisko māti un atklājies, ka viņa pārdevusi meitu "nolaupītājiem". Sievietes bioloģiskajai vecmāmiņai neesot bijis ne jausmas par meitas darījumu un viņa ziņojusi policijai par nolaupīšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas