Astrologs: Šis ir labs laiks, lai veiktu izmaiņas dzīvē

tautaruna.lv 11.maijs 2021, 15:14
 
pexels.com
Naktī uz trešdienu ir Jauns mēness, kas šoreiz iestājies Vērša zīmē un tas ietekmēšot mūsu dzīves turpmākās nedēļas, sociālajā vietnē Instagram norāda astrologs un pareģis Nikolass Aujula.

Aujula norāda, ka Mēness šobrīd pozitīvi ietekmē Saturna, Urāna un Neptūna aspektus, kas nozīmē, ka tam ir iespēja pārvērst sapņus realitātē.

Šajā laikā cilvēkiem būs paaugstināta intuīcija un radošums, norāda Nikolass. Šis esot lielisks laiks, lai vizualizētu savas nākotnes idejas un piešķirtu tām kosmisku enerģiju. "Mērķi, kuriem pievērsīsi savu uzmanību un enerģiju šobrīd, izpaudīsies pēc 6 līdz 9 mēnešiem," raksta vīrietis.

Šis esot labs laiks, lai mācītos, pieņemtu svarīgus lēmumus un iesaistītos nopietnās diskusijās, kā arī slēgtu svarīgus biznesa darījumus. Labvēlīgs laiks ilgtermiņa plāniem un līgumiem.

Tāpat Aujula atzīmē, ka šobrīd var pieņemt svarīgus dzīves lēmumus, jo visas izmaiņas notiks ātri un bez grūtībām. Papildu motivācija palīdzēs uzsākt grūtus uzdevumus un pabeigt to, kas atstāts novārtā.

Tāpat šajā laikā ir vērtīgi uzsākt jaunas draudzības un attiecības, jo tās būšot ilgstošas un balstītas uzticībā.

Jau vēstījām, ka 35 gadus vecais Aujula 2018. gadā apgalvoja, ka pasaulē dominēs "infekcioza" katastrofa, kas pēc viņa teiktā, ir Covid-19 paredzējums. "Es paredzu ka panika un ierobežojumi, kas ieskauj vīrusu, turpināsies līdz pat 2022. gadam," pauda astrologs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas