5 neuzticīgākās zodiaka zīmes

tautaruna.lv 8.maijs 2021, 11:01
 
pexels.com
Viens no attiecību galvenajiem stūrakmeņiem ir uzticība. Mēs to vēlamies sagaidīt no sava partnera. Tomēr nereti apkārt ir dzirdams tas, ka kāds ir atradis mīļāko un krāpis savu otro pusīti. Pie tā var būt vainojama arī zodiaka zīme, vēsta "Your tango". Izlasi un noskaidro, kuras piecas zodiaka zīmes ir visneuzticīgākās.

1. Zivis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji biežāk nekā citi var izvēlēties krāpt savu partneri. Lai arī Zivis ir ļoti jutīgi un emocionāli, tomēr viņu garastāvokļa maiņas var ietekmēt uzvedību. Piemēram, ja viņi ir ļoti dusmīgi uz savu partneri, vai jūtas sāpināti, tad pastāv iespēja, ka, lai "ieriebtu" otram, viņi var veikt sānsoli.

Tajā pašā laikā šīs zodiaka zīmes pārstāvji visticamākais nespēs izbeigt esošās attiecības un nebūs iniciētāji, lai šķirtu kopdzīvi, jo baidās nodarīt pāri savam partnerim. Ironiski, bet tajā pašā laikā viņi var spert neskaitāmus sānsoļus.

2. Dvīņi

Dvīņiem ir nepieciešama uzmanība. Esot attiecības Dvīņi vēlas, lai visa uzmanība tiktu veltīta viņiem. Tomēr, ja tā nenotiek, šajā brīdī šīs zodiaka zīmes pārstāvji var meklēt mierinājumu pie kāda cita, kas sniegs nepieciešamos uzmanības apliecinājumus. Dvīņi var būt visai neizlēmīgi, tāpēc vienmēr viņiem patīk, ja tiek dotas vairākas izvēles tiesības. Kāpēc? Jo ja tiks piesaistīta uzmanība, Dvīņi vēlēsies sagalabāt to, ko spēj sniegt esošais partneris.

Tomēr, ja kāroto nespēj sniegt viens vai divi partneri, Dvīņi var atrast arī trešo, kas spēs apmierināt visas vēlmes.

3. Svari

Svari ir lieli flirtētāji. Līdz ar to bieži vien daudzi cilvēki nevēlas sākt nopietnas attiecības ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, jo ir pamats domāt, ka viņi ir neizlēmīgi.

Lai arī flirts var būt pavisam nevainīgs, Svari no tā nespēj atturēties. Esot attiecībās šis nevainīgais vai varbūt reizēm "vainīgais" flirts ar citu cilvēku var novest pie sānsoļa.

4. Lauvas

Lauvām patīk būt uzmanības centrā. Ja pret šīs zodiaka zīmes pārtāvēm vai pārstāvjiem neizturas "karaliski", tad Lauvas var spītēties pretī. Ja otra pusīte neizrāda pietiekami lielu uzmanību, ignorē Lauvu, tad šīs zīmes pārstāvji darīs visu iespējamo, lai otrs cilvēks atkal pievērstu visu uzmanību. Tas neizslēdz arī sānsoli, tādējādi parādot, ko otrs cilvēks var zaudēt, jo Lauvai vienmēr kāds pievērš uzmanību.

5. Ūdensvīrs

Ūdensvīri iespējams fiziski nekad nekrāptu savu partneri, taču emocionāli - jā. Ūdensvīriem patīk aplūkot iespējas, kādas var sniegt bijušie partneri. Piemēram, šīs zodiaka zīmes pārstāvji var regulāri koķetēt un sūtīt dažādas ziņas saviem bijušajiem partneriem, pavadīt daudz laika kopā izklaidējoties, tikai, lai redzētu, kā tas viss varētu būt, ja būtu. Tomēr, lai arī Ūdensvīri fiziski nekrāptu savu esošo partneri, emocionālā neuzticība arī var stipri ietekmēt esošās attiecības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas