Ģimene ik dienu savās mājās piedzīvo šausminošu "uzbrukumu"

tautaruna.lv 9.maijs 2021, 20:46
 
Tristan Potter / SWNS/Scanpix
Trīs bērnu māmiņa Džeida Lokharta Lielbritānijā savās mājās saskārusies ar šausminošu situāciju, pēc tam, kad bērna pudelītē atradusi ko neparastu, vēsta medijs "Mirror".

"Pēdējos četrus gadus viņi bez pārtraukuma nāk iekšā mājā."

Džeida ar saviem trim bērniem dzīvo domes piešķirtā mājā un kā viņa atzīst, tad apstākļi ir šausminoši. Bērna pudelītē viņa atrada gļotainu "zvēru".

Trīs bērnu māmiņa atzīst, ka pieredzētais viņā izraisa lielu riebumu. Viņa uzskata, ka dzīvo "invāzijas murgā".

Četru gadu laikā, kopš ģimene dzīvo esošajā miteklī, gļotainos milzu gliemjus Džeida ir atradusi ne tikai bērna pudelīte, bet arī tējkannā, veļasmašīnā, pie bērnu rotaļlietām un citviet.

33 gadus vecā Džeida katru dienu ir spiesta uzkopt māju, jo citādāk nevēlamie gļotainie viesi traucēs ģimenes dzīvi. Viņa atzīst, ka pat pie grīdas līstēm izkaisa sāli, tādējādi cenšoties aizbaidīt milzu gliemjus, tomēr viss ir veltīgi. Katru dienu uzrodas arvien jauni. Ģimenes ārsts pat ir norādījis to, ka Džeidas dēlam šāds gliemju uzbrukums pasliktina veselību - saasinās astmas lēkmes.

Guy Hinks/Mirror

"Vai jūs spējat iedomāties, katru dienu, lai pagatavotu bērniem brokastu graudziņu, no tostera ir jāizvelk ārā milzu gliemis? Vai arī jūs gribat atvērt ledusskapi, bet, kad pieskaraties tā rokturim, sataustat kaut ko gļotainu."

Situācija pēdējā laikā ir tik ļoti saasinājusies, ka ģimenei uz laiku ir piešķirta jauna apmešanās vieta. Domes darbinieki apgalvo, ka mēģinās risināt samilzušo problēmu.

Džeida atzina, ka laika gaitā bija nepieciešams atbrīvoties no neskaitāmām mēbelēm, kuras ir sabojājuši nevēlamie viesi. Viņa esot darījusi visu, kas ir viņas spēkos, taču apturēt invāziju nav iespējams.

"Katru nedēļu mājā iekļūst simtiem gliemju."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas