Pensionāri gandrīz iet bojā viltus Covid-19 vakcīnas dēļ

tautaruna.lv 11.maijs 2021, 9:20
 
EPA/Scanpix/LETA
Ukrainā vīrietis, kurš izlicies par feldšeri, piedāvāja precētam pensionāru pāri bez maksas vakcinēties pret koronavīrusu. Pēc injekcijas viņi zaudēja samaņu, raksta portāls ukraina24.
Pēc injekcijas viltus mediķis izgāja no pensinārumājas, sagaidīja zāļu iedarbību un atgriezās. Mājā viņš meklēja naudu un dārglietas, bet pēc kāda laika saimniece atguva samaņu.

Krāpnieks sāka viņu sist, mēģinot noskaidrot, kur atrodas nauda, ​​taču pensionāre nespēja normāli runāt. Vīrietis izraisīja ugunsgrēku mājā, un ar velosipēdu aizbrauca no nozieguma vietas.

Ugunsgrēks tika likvidēts, tika izsaukta ātrā palīdzība un policija. Izrādījās, ka krāpnieks ir 54 gadus vecs iepriekš tiesāts kaimiņu ciemata iedzīvotājs.

"Vakcinācijai" viņš izmantoja pirms 2 gadiem nopirktas veterinārās zāles. Pēc vietējo iedzīvotāju teiktā, vīrietis ir narkomāns un alkoholiķis.

Viltus mediķim draud 12 gadu cietumsods. Pēc šī incidenta likumsargi vietējiem pensionāriem paskaidroja, ka vakcinācija tiek veikta tikai medicīnas centros.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas