Rundāles novadā vecmāmiņas acu priekšā iet bojā mazdēls

tautaruna.lv 1.maijs 2021, 16:12
 
Kaspars Krafts/F64
Traģiska ugunsnelaime, kurā vecmāmiņas acu priekšā gājis bojā vīrietis spēka gados, notikusi Rundāles novada Svitenes pagastā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Plkst. 22.30 vakarā Rundāles novada Dūmiņu mājās izcēlusies ugunsnelaime, kas laupījusi 43 gadus vecā Artūra dzīvību. Vīrietis šeit mitinājies kopā ar savu vecmāmiņu. Radinieki, kuri pirmdien ieradušies pakaļ kundzes mantām, atklāj, ka turpmāk par sirmo sieviņu parūpēsies. Pieredzētais esot kundzi satriecis.

“Zinām, ka mamma atvēra durvis, jo sajuta dūmu smaku. Durvis bija aizvērtas. Bet viņš jau dega. Bet tur jau bija uguns. Kā nu varēja, skrēja pēc palīdzības,” stāsta bojāgājušā radinieks Vasīlijs. “Sega strauji uzliesmoja,” par notikušo stāsta vecmāmiņa.

“No vecmāmiņas teiktā mēs zinām, ka viņš atnāca mājas ar ”krutkas” pudeli. Kur viņš to dabūja, nezinām. Izdzēra un mierīgi aizgāja gulēt. Viņam patika gulēt ar galvu zem segas. Es domāju, ka viņš aizpīpēja, bija iedzēris un tajā momentā viņam bija tāds bezapziņas stāvoklis. Tā cigarete tur kūpēja, kūpēja pāris stundas. Es domāju, - sākumā viņš nosmaka un tad jau…”

Bojāgājušā vīrieša radiniece Jeļena atklāj, ka pirms vairākiem gadiem jau pieredzēta līdzīga situācija, tikai toreiz sirmgalve laikus pamanījusi gruzdošo segu un snaudošo mazdēlu paglābusi: “Te bija dūmu detektors. Bet reiz viņš šeit pīpēja, detektors sāka aurot, viņš to sasita. Nu, un pēc tam, ziniet kā… Bet es domāju, ka te arī detektors nelīdzētu. Visdrīzāk, ka viņš jau neko nedzirdēja. Viņš, visticamāk, saindējās ar degšanas produktiem. Lūk, tādas arī beigas. Tā kā viņš pats arī dega, saka, ka nekas daudz no viņa neesot palicis.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:10

Jaunākās diskusijas