VIDEO: Pie Ministru kabineta pamana pilnīgi kailu sievieti

tautaruna.lv 22.aprīlis 2021, 10:44
 
Ekrānšāviņš no video
Trešdienas, 21. aprīļa, rītā Rīgā pa Elizabetes ielas ietvi pastaigājās pilnīgi kaila 55 gadus veca ārzemniece no Somijas, kuras uzvedība liecināja par steidzami nepieciešamu mediķu aprūpi, vēsta “Degpunktā”.

Ap desmitiem no rīta Liene devās pēc kafijas uz veikaliņu, kas atrodas Elizabetes un Krišjāņa Barona ielas krustojumā - tieši pie Vērmanes dārza ieejas. Desmit metrus tālāk visu acu priekšā kāda sieviete pēkšņi izlēma atbrīvoties no apģērba.

“Viņa vienkārši noģērbās te, pie žoga. Viņa jau augšiņu vilka nost,” stāsta Liene.

Apkārtējie centās kundzi uzrunāt, noskaidrot, kas noticis un piedāvāt palīdzību. Sieviete nepārmija ar cilvēkiem ne vārda un vienkārši turpināja ceļu.

Tajā pat laikā Vērmanes dārzā pie bērnu spēļu laukuma stāvēja vairāki policisti. Viņu uzmanību jau bija piesaistījusi kāda sieviete, kam bija nepieciešama palīdzība. Mediķi ziņo, ka viņai pēkšņi pasliktinājies veselības stāvoklis pēc alkohola pārmērīgas lietošanas. To redzēja arī liecinieki.

“Vai nu kādam slikti bija, vai “bomzis”, neredzēju no bērnu laukuma, bet kaut kas sēdēja uz tā soliņa, policija ar viņu ņēmās un tad atbrauca ātrie,” stāsta aculieciniece.

Pāris metrus tālāk uz ietves stāvēja sieviete bez apģērba. Aculieciniece to pamanīja un norādīja jau aizņemtajiem likumsargiem virzienu, kur doties tālāk. Aculieciniece apstiprina - sieviete bija pilnīgi kaila.

Policijas ekipāža viņu apturēja blakus Ministru kabineta ēkai.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi konstatēja, ka sieviete nav spējīga komunicēt ar kārtībsargiem. Sieviete bija 55 gadus veca. Ņemot vērā acīmredzamos apstākļus - nepieciešamību pēc neatliekamās medicīniskās palīdzības - izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība.

Mediķi ziņo, ka sieviete nogādāta slimnīcā ar aizdomām par insultu. Slimība var izraisīt pēkšņus uzvedības un atmiņas traucējumus, kas izskaidrotu savādās rīcības iemeslu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas