Astroloģe: Labāk kļūs tikai 2026. gadā

tautaruna.lv 20.aprīlis 2021, 9:20
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Pazīstamā Krievijas astroloģe Vasilisa Volodina saka, lai gan cilvēki jau ir noguruši no pandēmijas, zvaigznes pagaidām lielus uzlabojumus nesola - cilvēkiem nāksies vēl kādu laiku paciesties.

“2021. gads noteikti ir vieglāks nekā 2020. gads. Bet ekonomiski gan 21., gan 22. gads ir saistīti. Tie parādīs notikušā sekas visā tā krāšņumā, un par ekonomisko stabilitāti runāt nevarēs.

Realitāte ir tāda, ka valstis savu labklājības virsotni sasniedza 2007. gadā, un diemžēl līdz 2025. gadam mēs iesim uz leju.

Cilvēka apziņai ir ļoti grūti uztvert, ka 36 gadu ciklā ir augšupejoša un lejupejoša fāze. Mēs dzīvojam situācijā, kad esošie ekonomiskie un politiskie veidojumi ir izsmēluši savus resursus. Mums jāmaina pamats, uz kura stāvam. Bet tas nenotiks pirms 25-26 gada, kad nākamreiz Saturns savienosies ar Neptūnu.

Pagaidām nekas neuzlabosies. Tikai no 26. gada sāksies jauna dzīve, kopumā visa pasaule piedzīvos pagrieziena punktu un lielas pārmaiņas 2024. gadā," skaidroja Volodina.

Labā ziņa ir tāda, ka lielākā daļa cilvēku pārdzīvos šīs nebūšanas, un kopumā tas, kas notiek tagad, nav pats sliktākais, ko vien var iedomāties. Astroloģes ieteikums ir meklēt laimi sevī, savos tuvajos, nevis globālajās politiskajās vai ekonomiskajās tendencēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas