Misāne par laiku cietumā: Es nevienu reizi nepadevos

tautaruna.lv 14.aprīlis 2021, 11:00
 
Ekrānuzņēmums
Kristīne Misāne, kura tika apsūdzēta par savu bērnu nolaupīšanu Dienvidāfrikas Republikā un aizturēta Dānijā, kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" stāsta, ka visa procesa laikā ne reizi nav padevusies.

"Ir ļoti, ļoti svarīgi nepadoties. Es, atklāti sakot, nevienu reizi nepadevos. Es pilnīgi visas reizes, kad runāju ar savām saulītēm, es teicu - jūs redzēsiet, ka mūsu triju mīlestība uzvarēs," atklāta ir Misāne.

Kristīne norāda, ka pat brīdī, kad Dānijā ieradās Dienvidāfrikas Republikas pārstāvji pēc viņas, viņa dāņu laikraksta žurnālistam intervijā uz jautājumu, kā jūtas, ka tūlīt tiks izdota, atbildējusi, ka šuj "taurentiņu spilvenu savai meitai piecu gadu jubilejā".

"Viņi teica: "Bet tevi rīt vai parīt paņems." Es teicu: "Nē, es viņai pati viņu atdošu"," atklāta ir Misāne.

Jau ziņots, ka Misāne kopš 2018.gada nogales uz laiku atradās apcietinājumā Dānijā, kur viņa tika aizturēta, jo Dienvidāfrikas Republikā tika turēta aizdomās par sava bērna nolaupīšanu. Dānija iepriekš bija pieņēmusi lēmumu Misāni izdot Dienvidāfrikas Republikai, bet izdošanu vairākas reizes atlika. Sabiedrības spiediena un amatpersonu darba rezultātā izdevās Kristīni izdot Latvijai, kur viņu drīz vien atbrīvoja no apcietinājuma, jo sods tika izciests.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas