Interneta hits: 8 gadus veca meitenīte izglābj mazo brāli no nāves

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 13:08
 
Ekrānšāviņš no video
Krievijā, Kolomnas pilsētā, astoņus gadus vecā Sofija izglāba savu brāli Savvu no nāves, savukārt notiekošo fiksēja "video aukle". Video vispirms ieguva popularitāti vietnē Instagram, un pēc tam kļuva par TikTok hitu.

Sofijai ir astoņi gadi. Tajā dienā viņa sēdēja pie galda un pildīja mājas darbus. Un Savva, kā parasti, spēlēja līdzās un ēda cepumus. Mamma tajā laikā atradās virtuvē - viņa bieži atstāj vecāko meitu pieskatīt dēlu. Tad viņa vispirms dzirdēja klepu un pēc tam raudas. Sofija kliedza un sauca māti.

“Viņš sāka klepot, es metos viņam palīdzēt un saucu mammu. Viņš sāka raudāt, mamma paņēma viņu uz rokām, man bija ļoti bail viņa dēļ, ” ar savu stāstu dalījās meitene.

Šo brīdi fiksēja "video aukle". Tā strādā reti, bet tajā dienā māte Irina atstāja ierīci ieslēgtu. Un tā radās video, kas kļuva par hitu internetā.

Video internetā skatīts vairāk nekā 13 miljonus reižu. Līdzās sajūsmas pilniem komentāriem atradās arī kritiķi, kas pauda, ka tas ir iestudējums. Protams, otrajā klasē vēl nemāca to, kā sniegt pirmo palīdzību, bet Sofija vienkārši atcerējās, kā viņas vecāki rīkojās līdzīgā situācijā.

"Es nezināju, ko darīt. Nu, bija situācijas, kad brālis aizrijās ar maizi, mamma viņam palīdzēja, es reaģēju tāpat, ”atzina Sofija.

@o5_mbl

у меня мурашки по коже...просто нет слов...##сестра ##спасла ##спаслажизнь ##рек ##топ

♬ Change My Mind - Clutch

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas