"Sēsties blakus pārējiem vīrusiem"; LTV moderatores pārteikšanās sajūsmina cilvēkus

tautaruna.lv 8.aprīlis 2021, 10:00
 
Ekrānuzņēmums
Latvijas Televīzijas "Dienas ziņu" vadītājai Ilzei Vēberei nejauši gadījies pārteikties, vēstot par Eiropas Komisijas prezidentes un Eiropadomes vadītāja tikšanos ar Turcijas prezidentu.

Vēbere, stāstot, ka vizītes laikā Eiropas Komisijas prezidente Urzula fon der Leine tikusi atstāta neveiklā situācijā, kad abi vīrieši ieņēmuši sēdvietas, nejauši pārteicās.

"Pēc protokola viņai vajadzētu sēsties blakus pārējiem vīrusiem," ēterā pauda Vēbere.

Ar video mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies mūziķis Lauris Reiniks, kurš komentārā raksta: "Principā Eiropas Komisijas prezidentei paveicās.... No vīrusiem ir jāturas pa gabalu..paldies."

Reinikam atbildējis mūziķis Jānis Holšteins Upmanis jeb Goran Gora, kurš LTV vada Kultūras ziņas: "Ja tu zinātu “back office” sarunas tajā brīdī. Tā nebija vienkārša pārteikšanās. Cepuri nost Ilzei par spēju klausīties norādes un lasīt vienlaicīgi. “Vīrusi” iezagās no nākamā (izmainītā) pieteikuma. Bet jautrība bija abās pusēs."

"Haha! Iedomājies, cik bieži mēs ēterā izrunājam vārdus “vīruss”, “pandēmija”, ierobežojumi”," komentārā raksta kultūras žurnāliste Eva Johansone.

"Super, labs! Pati knapi noturējās nesasmejoties, māsters! Bet ar vīrusiem jau neko nevar zināt," komentē projektu vadītāja Inga Vasermane.

"Labs. Meitene jau tik tālu novesta katru dienu par vīrusiem runājot, ka zemapziņa to pašu dragā fonā," raksta komentētājs.

Jau vēstīts, ka nesen Latvijas Organiskās sintēzes institūta vadošais pētnieks Kristaps Jaudzems Latvijas Televīzijas ēterā pamanījis ko dīvainu. Proti, laikā, kad raidījumā "Panorāma" tika vēstīts par Covid-19 vakcīnu, ekrānā bija redzama amfetamīna ķīmiskā formula.

" LTV ziņas, jums kāds asprātis amfetamīnu pie vakcīnas pielicis," mikroblogošanas vietnē Twitter rakstīja Jaudzems.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas