Horoskopa zīmes, kurām nevajag mīlestību

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 10:43
 
Lauris Aizupietis/F64
Ir tādas zodiaka zīmes, kurām vispār nav vajadzīgas jūtas, vēl jo vairāk mīlestība. Ne visiem cilvēkiem ir vajadzīga mīlestība, kā par to raksta grāmatās, raksta "rsute.ru".

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var būt labākie romantiķi un par mīlestību runāt ar visiem. Bet ļoti bieži viņi izturas egoistiski pret otro pusīti.

Tās ir dinamiskas personības, kuras nevēlas kāzas, bērnus, rutīnu. Taču viņi nekad nepametīs cilvēku, kas tos katru dienu piepilda ar spilgtām emocijām.

Mežāzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir īsti darbaholiķi, tāpēc viņiem vispār nav laika attiecībām un mīlestībai. Pat ja Mežāži atrod dvēseles radinieku, tad no viņiem nevajadzētu gaidīt lielu mīlestības izpausmi un sirsnīgas jūtas.

Attiecībās Mežāzis ir garlaicīgs, tāpēc otrajai pusītei viņu visu laiku ir jāizklaidē.

Ūdensvīrs

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji vienmēr vēlas būt neatkarīgi un brīvi. Tāpēc viņi izvēlas attiecības bez saistībām. Ūdensvīri vienmēr palīdzēs savam dvēseles radiniekam, bet tajā pašā laikā nepieļaus sliktu attieksmi pret sevi. Patiesībā šie indivīdi prot mīlēt, bet tikai pašā attiecību sākumā, bet pēc kāda laika viņiem kļūst garlaicīgi.

Viņi novērtē cilvēkus, bet ļoti ātri var kļūt "auksti". Laika gaitā mīļotais cilvēks viņiem kļūst par pašsaprotamu lietu.

Skorpions

Šīs zīmes cilvēki ir ļoti nežēlīgi, tāpēc, pirms viņi atklājas kādam cilvēkam, viņiem ir vajadzīgs laiks, lai viņus labi iepazītu. Pat apprecoties, viņi var būt ļoti savrupi. Neviens viņus nevar saprast, pat viņi dažreiz nesaprot paši sevi. Skorpioni var izrādīt savas jūtas, taču savas neparedzamības dēļ viņi bieži sabojā attiecības ar mīļajiem.

Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nemēdz iemīlēties, viņi tikai meklē cilvēku, ar kuru kopā varētu izveidot pilnvērtīgu ģimeni. Ja pašā attiecību sākumā ar viņiem ir interesanti un jautri, laika gaitā viņi sāk attālināties no otrās pusītes. No viņiem nevajadzētu gaidīt spilgtas emocijas, savukārt garlaicīga dzīve ir garantēta. Neskatoties uz to, ka Vēži rūpējas par saviem mīļajiem, viņi nezina, kā viņus mīlēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas