Vīrietis pārkāpj Covid-19 noteikumus; policijas sods noved līdz nāvei

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 18:11
 
EPA/Scanpix/LETA
Filipīnās kādā pilsētā vietējie policisti sodīja kādu vīrieti par Covid-19 ierobežojumu pārkāpšanu, liekot viņam veikt pietupienus. Tas vīrietis noveda līdz nāvei, ziņo Rappler.

28 gadus vecais Darens Manaogs Penaredondo un viņa draugi tika aizturēti pēc pulksten 18 pēc vietējā laika, kad viņi devās ārā, lai nopirktu ūdeni. Viņa brālēns Adrians Lucena vietnē Facebook pavēstīja, ka kā sodu par karantīnas noteikumu pārkāpšanu policisti viņiem lika veikts 100 pietupienus.

Pēc Lucena teiktā, draugi sodu neizpildīja sinhroni, tāpēc viņiem bija jāsāk no jauna. Rezultātā katrs no likumpārkāpējiem veica 300 pietupienus.

Kad Penaredondo atgriezās mājās, viņš sūdzējās par muskuļu sāpēm. "Tajā dienā viņš nemaz nevarēja staigāt, viņš tikai rāpoja. Bet es necēlu trauksmi, jo viņš teica, ka tās ir tikai muskuļu sāpes, ”atceras viņa draudzene Reihelina Balce.

Nākamajā dienā Penaredondo sākās lēkme un apstājās elpošana. Sieviete sauca kaimiņus pēc palīdzības, taču viņiem neizdevās vīrieti atdzīvināt. Policija jau ir informēta par notikušo.

Pēc vietējās policijas priekšnieka teiktā, ir aizliegts izmantot fiziskus sodus pret pilsoņiem, kuri pārkāpuši karantīnas režīmu. Policisti var tikai aizrādīt.

Par notikušo ierosināta krimināllieta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas