Atklāj, kas jāpievieno kafijai, lai tā palīdzētu tievēt

tautaruna.lv 11.aprīlis, 12:44
 
pexels.com
Nav noslēpums, ka melna kafija bez piedevām no rīta var ne tikai palīdzēt mums kļūt mundrākiem bet arī uzlabot metabolismu. Ir pavisam vienkāršs triks, kā kafiju padarīt saldāku bez cukura palīdzības, raksta "newsyou.info".

Ir pavisam vienkāršs triks, kas palīdzēs kafiju ne tikai padarīt baudāmāku, bet arī veselībai draudzīgāku. Izrādās, ka kafijai jāpievieno šķipsna malta kanēļa, kas tas piešķirs patīkamu garšu.

Kanēlis satur daudz svarīgu minerālvielu, piemēram, kalciju, mangānu, kāliju, dzelzi un magniju.

Kanēlis ir arī bagāts ar šķiedrvielām, kas veicina veselīgu gremošanu un antioksidantiem, kas novērš oksidatīvo stresu.

Populārā garšviela ne tikai palīdz metabolismam, bet arī satur vielas, kas pazemina cukura līmeni asinīs.

Komentē 7

 
Anonīms
 

Kāpēc kafijai vispār jābūt saldai? Man tā garšo vislabāk, kāda ta no dabas ir. Un muļķīgi domāt, ka pievienojot škipsniņu (cik tas ir? Varbūt 0,2 grami) uzņemsim nepieciešamo kalciju, mangānu, kāloju, dzelzi un magniju, plus arī vērā ņemamu daudzumu šķiedrvielu un antioksidantus. Viss šis raksts ir šķidrs bullshit.

11.aprīlis, 14:51 Atbildēt
Fra

ja jau tāda, kā no dabas, tad jau tu dzer zaļu pupiņu kafiju? tas gan šķiet nepavisam nav veselīgi, jo tur tās vielas, kas grauzdējot nāk ārā...

11.aprīlis, 20:07 Atbildēt

Var piebērt arī šķipsniņu vārāmo sāli.

11.aprīlis, 15:25 Atbildēt

Kāda kolēģe to ieteica, izmēģināju, bet sāls sabojā visu garšu.

11.aprīlis, 16:20 Atbildēt

jāliek šaušalīgi maz. tik maz, ka nav note likt!

11.aprīlis, 20:20 Atbildēt

Melno balzāmu labāk piešauj..!

11.aprīlis, 20:21 Atbildēt

Ne tik sen bija raksts, ka daudz sviesta jāiemaisa kafijā. Ko tik vēl neizgudros? Varbūt dilles? Tur arī daudz vitamīnu

12.aprīlis, 1:33 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:11

Jaunākās diskusijas