Astrologs, kurš paredzēja Covid-19: Ierobežojumi ilgs līdz 2022. gadam

tautaruna.lv 11.aprīlis 2021, 10:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Hipnoterapeits un astrologs Nikolass Aujula no Londonas apgalvo, ka paredzējis gan jaunā koronavīrusa pandēmiju, gan Trampa sakāvi vēlēšanās, raksta "Mirror".

35 gadus vecais Aujula jau 2018. gadā apgalvoja, ka pasaulē dominēs "infekcioza" katastrofa, kas pēc viņa teiktā, ir Covid-19 paredzējums.

"Es paredzu ka panika un ierobežojumi, kas ieskauj vīrusu, turpināsies līdz pat 2022. gadam," astrologu citē medijs.

Nikolass atklāj, ka 2018. gadā pie viņa nepārtraukti atgriezies vārds "infekcija" un šo vārdu viņš ikdienā nelietojot, tā vietā viņš kā visi izmanto vārdu "gripa".

"Es to redzēju kā globālu katastrofu, kas saistīta ar gaļu vai mājlopiem. Covid-19 pandēmija tiek salīdzināta ar Spāņu gripas uzliesmojumu, tāpēc parādījās vārds infekciozs un daudzi domā, ka tā radusies savvaļas dzīvnieku tirgū Uhaņā, Ķīnā," norāda Aujula.

Vīrietis stāsta, ka redzējis vīziju par Trešo pasaules karu, taču, iespējams, tas nebija par karu starp valstīm, bet gan par karu pret Covid-19.

Astrologs pagājušā gada novembrī paredzējis Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta šķiršanos, norādot, ka redz romantiskas sāpes Kardašjanai. Līdzīgu pareģojumu viņš izteicis arī par aktrisi Natāliju Portmani. Tāpat viņš apgalvoja, ka redz Meganu Mārklu atklātā intervijā, ko skatās visi.

Nikolass arī paredz, ka protesti visā pasaulē tuvāko divu vai trīs gadu laikā turpināsies, tāpat viņš norāda uz lielu cilvēku masu pārvietošanos.

Nikolass stāsta, ka viņš redz vīzijas un, kamēr dažas no tām ir ļoti tiešas, citām ir vairāk simboliska nozīme.

Vīrietis uzskata, ka savas pareģa spējas atklājis bērnībā, bet pirmo pilnīgu pieredzi guvis 17 gadu vecumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas