5 rijīgākās zodiaka zīmes

tautaruna.lv 11.aprīlis 2021, 9:14
 
pexels.com
Astroloģija var atklāt arī, kuras horoskopa zīmes pārlieku mīl ēdienu, raksta "Your Tango".

Vērši ir ļoti fokusēti uz ēdienu un tie komentēs, kā ēdiens izskatās, smaržo un garšo. Viņi piedomā pie katras maltītes un nereti mēdz pirms restorāna apmeklējuma jau laikus izpētīt ēdienkarti un izlemt ko ēdīs. Vērši arī seko ēdienu modes tendencēm. Turklāt, ja Vērši pasūtīs ko negaršīgu, viņi uzskatīs, ka velti iztērējuši maltīti.

Svari cenšas ēdienreižu ziņā ieviest rutīnu - noteikt precīzu brokastu, pusdienu un vakariņu laiku. Taču Svari reti tam seko un var apēst, piemēram, divas brokastis un tad neēst līdz vakariņām, vai arī ēst nepārtraukti visu cauru dienu. Svari mīl uzkodas, īpaši nakts laikā.

Zivis nereti ēdienu izmanto, kā pašsajūtas uzlabotāju un mēdz ēst tik ilgi, kamēr nesāk justies labāk. Zivis ir atvērtas jauniem ēdieniem, taču īpaši mīl ātrās uzkodas. Parasti Zivis daudz ēd, kad tām ir salauzta sirds vai slikts noskaņojums.

Lauvas mīl ēdienu, taču tām īpaši patīk dārgas un speciāli sagatavotas maltītes. Lauvām nepatīk ātrās uzkodas, viņiem svarīga ir visa maltītes pieredze - skaists noformējums, labi trenēts apkalpojošais personāls, garda ēdienkarte un labs vīns.

Auniem patīk piedzīvojumi, ieskaitot kulināros izaicinājumus. Ja restorāns piedāvā piecu ēdienu maltīti augstu gaisā vai pusdienas tumsā, tad Auni ir gatavi izmantot šīs iespējas. Viņiem patīk izmēģināt eksotiskus ēdienus un viņi nemīl ēst vienu un to pašu visu laiku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas