Latviete Liebritānijā dzimšanas dienā tiek pie lielas naudas

tautaruna.lv 20.marts 2021, 20:48
 
f64.lv, Vladislavs Proškins
Kāda kundze no Talsiem, kas patlaban dzīvo un strādā par pavāri Lielbritānijā, Simtgades loterijā laimēja 10 000 eiro. Sazvanīta, viņa pastāstīja vairāk par priecīgo notikumu, raksta "latloto.lv".

Man februārī palika 52 gadi, tāpēc nolēmu sev dzimšanas dienā uzdāvināt daudz loterijas biļešu,” viņa stāsta. Dāvanai bija atvēlēti 300 eiro. “Jā, nolēmu nepažēlot naudu. Būs - būs, nebūs - nebūs. Vienu pēc otras vēru vaļā biļetes: vienā 5 eiro, citā 10, atkal 5 un atkal 10. Veru nākamo, skatos, ka 10 un jau grasījos kasīt nākamo biļeti, bet acis aizķērās, jo desmitniekam sekoja trīs nullītes,” kundze atceras laimesta brīdi.

“Es patiešām uzreiz neaptvēru, ka man izkritis lielais laimests. Bet tur nu tas bija - zem grāmatu simbola. Divas dienas nespēju īsti noticēt, bet tad sazvanījos ar Latvijas Loto, un laimests tika apstiprināts.”

Grāmatām esot ļoti liela nozīme viņas dzīvē. Attālināti viņa pieslēgusies kādai Latvijas bibliotēkai un regulāri seko līdzi grāmatu jaunumiem, bet patlaban dienas kārtībā esot zviedru autora Stīga Lārsona spriedzes pilnais romāns Meitene ar pūķa tetovējumu.

Kundze stāsta, ka uz Latviju brauc katru gadu, pēdējo reizi šeit nodzīvojusi pat divarpus mēnešus. “Tagad mans sapnis ir daudz tuvāk,” viņa atzīst, “es vienmēr esmu domājusi, ka gribu iegādāties dzīvokli Talsos, kur mitināties pēc pensijas vecuma sasniegšanas. Nu es skaidri zinu, ka varēšu to atļauties. Pagaidām vēl pastrādāšu šeit, iekrāšu naudu, bet tad gan braukšu mājup un pirkšu to dzīvokli,” viņa saka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas