Skatītājs neizpratnē: Kā Latvijā pandēmijas laikā var tapt jauns šovs?

tautaruna.lv 13.marts 2021, 14:41
 
Dmitrijs Suļžics /F64
TV skatītājs Andris lūdz atbildēt uz viņa jautājumu, kā pandēmijas laikā var tapt jauns šovs, vēsta raidījums "Bez Tabu".
"Vai varat, lūdzu, noskaidrot, kā šovs “Balss maskā” varēja Covid-19 laikā uztaisīt visu to raidījumu? Ja mums, piemēram, divām mājsaimniecībām neļauj atrasties kopā, par to mūs soda un bargi! Taču tajā pašā laikā reklāmās rāda, ka drīzumā TV3 sāksies jauni raidījumi!" pauž Andris.

Šova producente Ilze Jansone gan atgādina, ka patiesībā arī pirmā sezona tapa pandēmijas laikā, bet tad gan nebija tik strikti ierobežojumi. Tomēr izdevās ātri pielāgoties situācijai, strādājot pēc Kultūras ministrijas noteikumiem. Izstrādātās vadlīnijas paredz, ka, filmējot šovu, kadrā cilvēks var atrasties bez maskas.

Raidījuma vadītājs Mārtiņš noteikumus esot ievērojis ļoti strikti! Maska vienmēr bijusi kabatā, lai uzreiz, ārpus kadra to uzvilktu! Visur plaši pieminētā roku dezinficēšana arī bijusi tikai norma, turklāt biežāk, nekā parasti! Bet šova filmēšanas telpu maiņa palīdzējusi ievērot distancēšanos.

"Ņemot vērā vērā visus ierobežojumus un cilvēku skaitu, kas piedalījās, mēs filmējām plašākās telpās. Maskas vilkām visu laiku, izņemot brīdī, kad bijām kadrā. Visiem šova dalībniekiem, 12 noslēpumainajām slavenībām, bija nodrošināta katram sava telpa, viņi ar nevienu nekontaktējās, izņemot ar pāris cilvēkiem, kam bija dota atļauja," pauž Mārtiņš Spuris.

Vairākas reizes visi iesaistītie veica testus, kuri bijuši negatīvi. Arī par skatītājiem neaizmirsa - viņi varēja šovu vērot attālināti, iepriekš piesakoties.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas