Iedzīvotāja: Bērniem skolās "skalo smadzenes" ar vakcīnu propagandu

tautaruna.lv 8.marts 2021, 14:30
 
Oksana Džadana/F64
Kāds Latvijas iedzīvotājas ieraksts sociālajā tīklā Facebook izpelnījies citu lietotāju uzmanību - cilvēki aktīvi diskutē par to, vai skolās notiek vakcīnu propaganda.
Facebook lietotāja publicēja dabaszinību diagnosticējošajā darba fragmentu, kas jāpilda sestās klases skolēniem. Tajā runa ir par gripas vakcīnu, paužot, ka tikai vakcinējoties var veicināt organisma spēju pretoties vīrusam. Sieviete uzskata, ka tādā veidā bērniem tiek "skalotas smadzenes".

" 6.klašu skolēniem dabaszinību diagnosticējošajā darbā notiek masveida smadzeņu skalošana ar gripas vakcīnu propagandu!!!

Un cik daudz bērnu vecāku pat neuzzina, kā tiek manipulēts ar viņu bērniem caur šādu izglītības saturu skolā!" viņa neslēpj sašutumu.
Tikmēr komentāros lielākā daļa diskutētāju piekrīt, ka skolās notiek vakcīnu propaganda, kā piemēru minot arī citu klašu pārbaudes darbus.
"Atliek mācīt dubulto standartu. Pareizā atbilde ir tāda, bet jāraksta citādi. Kā padomju laikos. nekur tālāk neesam tikuši.." teikts kādā komentārā.
"Drausmas, kādi meli!
Mana personiskā pieredze liecina pretējo - pret gripu sapotētie slimo smagākā formā nekā tie, kas nav potēti," teikts vēl kādā komentārā.
Vēl kāds raksta: "Nē nu vispār!!! Šausmas!!! Tā vietā, lai normāli bērniem mācītu kas ir kas, tiešā veidā tiek izvērsta šitāda vakcīnu propoganda!!! Ārprāts!!! "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas