Soctīklos slavē jauno "Dzintara" dizainu, taču reklāmas video jau kaut kur redzēts

tautaruna.lv 5.marts 2021, 11:06
 
Ekrānuzņēmums
Jau vēstīts, ka veikalos atgriežas leģendārā Latvijas kosmētikas uzņēmuma "Dzintars" produkcija. Jauno produktu iepakojuma dizains ir izstrādāts pilnībā no jauna un publicēts arī reklāmas video. Kamēr cilvēki lielākoties atzinīgi izsakās par produktu jauno dizainu, reklāmas video izpelnījies kritiku.

Lielākoties iedzīvotāji un speciālisti atzinīgi novērtē jauno zīmla dizainu, kas saglabājis vēsturiskās iezīmes.

"Starp citu, "Dzintars" to logo nav radījis no jauna, tas ir veiksmīgi pārstrādāts 60. gadu variants," norāda Twitter lietotājs.

"Man ļoti patīk šis stils ja godīgi, it īpaši neona gaismās veikaliem sešdesmito gadu foto," norāda soctīklu lietotājs.

"Esmu priecīga, ka viņi saglabāja veco pieeju un padarīja to vieglāku. Būtu žēl, ja vecās lietas aizmēztu vēsturē," norāda komentāra autore.

Tāpat cilvēki sajūsminās par jauno produktu dizainu.

"Lūpu balzāmu dizains ir vienkārši izcils! Nejutu saistību ar oriģinālo produktu, bet to arī nevajag - mani tas retro uzrunā kā 90to bērnu, kas savā hipstera vecumā dabūjis kaut ko, par ko bija fanojis pirms ilgiem laikiem," pauž iedzīvotāja.

Tikmēr mikroblogošanas vietnē Twitter kāds lietotājs norādījis, ka uzņēmuma jaunais reklāmas video formāts jau ir redzēts.

"Vai Tu jau redzēji jauno Dzintars reklāmu? kādam vajadzētu būt “nedaudz” kauns..." - raksta lietotājs, kurš ievietojis 2016. gada video no celtnes "La Muralla Roja" Spānijā reklāmas."La Muralla Roja" ir postmodernisma dzīvokļu komplekss Kalpā, Spānijā, kuru 1968. gadā radīja spāņu arhitekts Rikardo Bofils (Ricardo Bofill).

Jau vēstīts, ka Dzintars ķermeņa kopšanas līdzekļu jaunā un uzlabotā līnija no 4.marta uzsāk ceļu pie patērētājiem visā Latvijā. Pirmie 15 produkti jau šobrīd atrodami Dzintars e-veikalā, Elvi, TOP, Mego, LaTS un citās tirdzniecības vietās.

Dzintars jauno produktu iepakojuma dizains ir izstrādāts pilnībā no jauna. Būtisks elements, kas iestrādāts jaunajā iepakojumā, ir Latvijas valsts karogs kā produktu izcelsmes un kvalitātes zīme.

Jaunais Dzintars no vienas puses izmantos laikmetīgu vizuālo valodu un kļūs saprotams tiem, kuru kosmētikas plauktos zīmola produkti iepriekš neatrada savu vietu. Bet no otras puses - saglabās zīmolam raksturīgās ikoniskās krāsas, formas un elementus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas