Šīs 5 horoskopa zīmes uzvarēs jebkurā strīdā

tautaruna.lv 13.marts 2021, 11:44
 
pexels.com
Šīs piecas horoskopa zīmes savu rakstura īpašību dēļ uzvarēs jebkurā strīdā, raksta "Her Way".

Auni mīl sacensties un strīdos ar viņiem parasti oponents nonāk zaudētāja lomā. Viņi ir dzimuši līderi un prot ap sevi pulcēt cilvēkus. Taču strīdu laikā viņi cīnīsies tik ilgi, kamēr nepierādīs savu taisnību. Auniem lielākoties ir pozitīva enerģija.

Dvīņi ir viltīgi un bieži ir soli priekša savam oponentam. Viņiem patīk plātīties, kas liek viņiem justies svarīgiem, jo Dvīņi uzskata, ka viņiem vienmēr ir taisnība.

Lauvas ir ļoti pārliecināti par sevi. Ja kāds cenšas ar viņiem strīdēties, Lauvas pārliecinās oponentu, ka ir strīdā uzvarējuši. Viņiem piemīt līdera dotības un Lauvas parasti ieņem šo lomu, turklāt viņiem strīda laikā vienmēr būs ko teikt.

Jaunavas pārāk visu analizē un mīl kontroli. Viņu klātbūtnē jāuzmanās no tā, ko vēlies teikt, jo viņi to strīdā var izmantot pret oponentu. Viņi atceras katru teikto vārdu un īstajā brīdī to pielietos, lai uzvarētu strīdā.

Skorpioni ir kaislīgi un tādi ir arī strīdu laikā. Viņi nekad neklusēs un būs visskaļākie. Viņi atklāti pauž savus uzskatus un vienmēr patur pēdējo vārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas