Skutelis atklāj detaļas par savu personisko dzīvi

tautaruna.lv 5.marts 2021, 16:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Komiķis, uzņēmējs Jānis Skutelis sarunā ar Ievu Adamss un Dž. Dž. Džilindžeru autorraidījumā "Sarunas par jūtīgām tēmām" atklāti runājis par savām attiecībām ar sievietēm.

Jānis Skutelis neslēpj, ka šobrīd ir brīvs no attiecībām un pandēmijas apstākļi ir ļoti sarežģījuši iespējas iepazīties.

"Tā ir diezgan nopietna problēma, jo pirms tam jau bija diezgan s****i iepazīties. (...) Tad, kad tu sēdi tikai mājās, ir baigi sarežģīti iepazīties," atklāts ir komiķis.

Uz jautājumu, kādām īpašībām jāpiemīt sievietei, Skutelis atbild, ka tas nav "izrēķināms", vienkārši jānotiek maģijai. Viņš arī neslēpj, ka iepriekšējā attiecību pieredze parādījusi, ka nereti pēc attiecībām viņam bijis grūti saprast, kā ar cilvēku varējis būt kopā.

Skutelis neslēpj, ka, paliekot vecākam, kļuvis grūtāk atrast partneri attiecībām, jo skaidrāk izkristalizējies tas, ko vēlas vai nevēlas.

Skutelis atklāj, ka nemēdz iepazīties ar sludinājumu palīdzību.

Kā informēja žurnāls "Kas Jauns", Jānis ir tēvs trim bērniem, kas dzimuši laulībā ar kādreizējo sievu Agnesi. Viņu laulība tika šķirta 2008. gadā. Pēc tam aptuveni sešus gadus Jānis bija kopā ar talantīgo horeogrāfi Elīnu Lutci, bet 2020. gada janvārī vīrietis veidojis attiecības ar reklāmas speciālisti un režisori Unu Rozenbaumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas