Autovadītāja brīdina: no Dzelzceļa tilta krīt akmeņi un bojā auto

tautaruna.lv 3.marts 2021, 17:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Ģenerāļa Radziņa krastmalā ir vienīgais dzelzceļa tilts Rīgā pāri Daugavai. Ik dienu zem tā pabrauc tūkstošiem automašīnu. Un tieši autovadītāja Iveta šajā vietā piedzīvo nepatīkamu incidentu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
"Braucu pa Krasta ielu virzienā uz Vecrīgu. Apstājāmies pie luksofora tieši zem dzelzceļa tilta. Tajā brīdī brauca kravas vilciens. Un no dzelzceļa tilta virsū mašīnai nokrita akmens," stāsta Iveta.

No tilta krītošais akmens trāpa tieši pa automašīnu, vien pāris centimetrus no vējstikla. Iveta pamatīgi pārbīstas, taču sakopo domas un izkāpj no automašīnas, lai pārliecinātos, kas nupat notika. Automašīnas saimniece konstatē, ka transportlīdzeklim ir sadauzīts virsbūves elements.

Iveta pat atrod konkrēto akmeni un saglabā to kā pierādījumu. Autovadītāja arī sazvana policiju, kas atbrauc un fiksē notikušo. Vēlāk saņemtajā lēmumā Iveta uzrādīta kā cietusī. Aprēķināts arī nodarītais kaitējums - automašīnas remonts izmaksāšot vairāk nekā 700 eiro. Iveta no savas kabatas par to maksāt gan negrasās, uzskatot, ka tas jādara uzņēmumam “Latvijas dzelzceļš”.

Sarunā ar “Latvijas dzelzceļu” uzņēmuma pārstāve gan nesteidz vilcienam pa priekšu, norādot, ka vaina vēl neesot pierādīta.

"Precīzas informācijas mums par šo negadījumu nav. Bet šobrīd mums nav nedz pierādījumu, nedz arī aizdomu, ka kāds elements ir kritis un sabojājis automašīnu."

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas