FOTO: Pasauli satricina skolas risinājums Covid-19 laikā orķestra mēģinājumam

tautaruna.lv 1.marts 2021, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Vašingtonā, ASV esošā vidusskolā rasts neparasts risinājums, lai klātienē varētu notikt orķestra mēģinājums. Bērni mēģinājumā piedalījušies, esot speciālās teltīs, kas viņus aizsargā no inficēšanās, raksta "People".

Venetačī vidusskolā (Wenatchee High School) mācības klātienē atsākušās 26. janvārī un līdz ar to turpinās arī skolas orķestra mēģinājumi.

Katrs no bērniem mēģinājuma laikā atrodas savā teltī, lai pasargātu no iespējamās inficēšanās ar Covid-19. Attēls ar orķestra mēģinājumi nokļuvis interneta vidē, kur tas izpelnījies dažādu reakciju.

Kamēr vieniem tas šķiet radošs risinājums, citi satraucas par bērnu labsajūtu, atrodoties šādās teltīs, kamēr tiek spēlēti pūšaminstrumenti.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Tāpat komentētājiem šķiet, ka šie risinājumi jau kļūst par "izsmieklu" un daži jautā "vai cilvēki ir zaudējuši prātu".

Jau vēstīts, ka jaunu inficēšanās gadījumu skaits ASV tagad samazinās, bet nāves gadījumu skaits turpina pieaugt. Ar jauno koronavīrusu inficējušos skaits ASV pārsniedzis 28 miljonus. ASV ar Covid-19 mirušo skaits kopš pandēmijas sākuma ir pārsniedzis pusmiljonu, liecina Džonsa Hopkinsa universitātes 22. februārī publicētie dati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas