FOTO: Ko dara Pavļuts pēc pašizolācijas beigām

tautaruna.lv 1.marts 2021, 10:59
 
f64.lv, Oksana Džadana
Pirmdien, 1.martā, pašiozlācija beigusies veselības ministram Danielam Pavļutam. Mikroblogošanas vietnē Twitter Pavļuts parādījis, kurp devies pēc pašiozlācijas beigām.
Kā atklāj Pavļuts, viņš devies uz darbu un, kā raksta, izolējas savā darba kabinetā. Kamēr viņš bijis izolācijā, kabinetā parādījies jauns sienas dekors.

"Esmu ārā no pašizolācijas, šodien izolējos savā darba kabinetā. Pa tam laikam ātrā palīdzība ir klāt!" raksta Pavļuts.

Tikmēr komentāros cilvēki atzinīgi novērtējuši jauno gleznu.

Iepriekš vēstījām, ka Pavļuts mikroblogošanas vietnē "Twitter" bija nācis klajā ar paziņojumu, ka ir kļuvis par Covid-19 inficēta cilvēka kontaktpersonu.

Ministrs "Twitter" pauda, ka koronavīruss konstatēts Vakcinācijas projekta birojā, taču arī viņa kolēģe ministra birojā bija inficējusies ar Covid-19.

Kā zināms, tad kontaktpersonas mājas karantīnas un medicīniskās novērošanas ilgums ir 14 dienas pēc pēdējā kontakta ar apstiprinātu Covid-19 infekcijas gadījumu. Mājas karantīnu kontaktpersona var pārtraukt tikai ar ārstējošā ārsta atļauju. Mājas karantīnu var pārtraukt arī agrāk, ja, veicot Covid-19 testu ne agrāk kā mājas karantīnas desmitajā dienā, ir saņemts negatīvs testa rezultāts un ārsts atļāvis atgriezties ikdienas gaitās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:12

Jaunākās diskusijas