Dobelē kādam pārim Valentīndiena izvēršas milzīgā pārsteigumā

tautaruna.lv 28.februāris 2021, 18:01
 
F64
14. februārī, kopā ar mīļoto pērkot kafiju un loterijas biļetes Circle-K tirdzniecības vietā (Dobelē, J. Čakstes ielā 1), kāds 38 gadus vecs dobelnieks – ražošanas vadītājs nelielā uzņēmumā – ticis pie Simtgades loterijas 10 000 eiro laimesta, vēsta "latloto.lv".

Tajā svētdienā - Valentīndienā - uzaicinājis mīļoto pastaigāties un pa ceļam nopirkuši gan kafiju, gan katrs 2 Simtgades loterijas biļetes. “Atnācām mājās, sākām kasīt biļetes,” viņš stāsta. “Es vienmēr vispirms nokasu simbolus un tikai pēc tam summas. Man tā šķiet interesantāk. Skatījos, ka lācis sakrīt, bet laimesta summu uzzināju tikai pašās spēles beigās. Grūti jau noticēt tādam laimestam. Trīs reizes pārbaudīju un vēl iedevu mīļotajai, lai pārliecinās. Patiešām - 10 000 eiro!” Mīļotajai viena biļete bijusi tukša, otrā - 5 eiro, bet pašam otrajā biļetē slēpušies vēl 10 eiro.

“Visticamāk, ka laimestu dalīšu uz pusēm ar mīļoto. Puse aizies privātmājas celtniecības vajadzībām, otra puse - lai mīļotā varētu apmierināt savas sievišķīgās vēlmes.”

Jāpiebilst, ka arī iepriekš rakstījām par stāstiem, kā cilvēki Latvijā laimējuši loterijās. Piemēram, nopērkot tikai vienu Simtgades loterjias biļeti, 51 gadu veca grāmatvede Limbažos laimēja 10 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas