Rīgā koncerta laikā piekautais žurnālists lūdz palīdzību

tautaruna.lv 26.februāris 2021, 9:20
 
facebook.com
2019. gadā tika vēstīts, ka žurnālists Igors Meidens tika hospitalizēts ar smagām traumām - incidents notika grupas Alisa koncertā, kur viņš atradās darba uzdevumā. Tagad vīrietis ir izrakstīts no slimnīcas, taču veselības sekas joprojām ir nopietnas, un viņš lūdz palīdzēt policijai atrast vainīgo, parādot iespējamā pāridarītāja fotogrāfiju.

Igora ieraksts Facebook:

"Daudzi mani draugi un kolēģi darbā zina, kā 2019. gadā koncertā Rīgā, zālē Palladium saskāros ar briesmīgu incidentu.

Tur es kā žurnālists fotografēju izpildītājus uz skatuves, lai pēcāk veidotu reportāžas. Protams, no manas puses viss tika saskaņots ar koncerta organizatoru, firmu "Art-Ritmi", pareizāk sakot, ar darbinieci Olgu (viņa jau ilgu laiku strādā ar visiem Rīgas žurnālistiem).

Bet, neskatoties uz to, grupas direktors Titovs trīskāršoja skandālu, kuru pēc tam, acīmredzot, koncertā vēl vairāk "uzpūta" vietējo apsardzes firmu pārstāvji, kā rezultātā man tik stipri iesita pa galvu, ka man bija traumatiskais insults - briesmīga lieta: astoņas dienas koma, pilnīga paralīze ķermeņa kreisajā pusē (brīnumainā kārtā es joprojām turpinu strādāt - rakstu rakstus, es vienkārši nekādā veidā nevaru fotografēt ar vienu roku), un tikai tagad es kaut kā atgūstos.

Jā, policija uzsāka krimināllietu, taču kopš 2019. gada izmeklēšanā tā īsti nav guvusi panākumus, lai gan ir kāda cilvēka fotogrāfija, kurš bija skaidri iesaistīts incidentā, ir viņa vārds un uzvārds, bet policija vienkārši plāta rokas. Šeit ir fotoattēli ar personu, kas nepārprotami ir pavediens, kuru velkot, var atrast vainīgos," raksta žurnālists, aicinot palīdzēt policijai izmeklēšanā.

Kā vēstījām, 2019.gada 19.septembrī koncertzālē "Palladium" tika piekauts žurnālists Igors Meidens.

Tika atklāts, ka korespondents Igors Meidens, kas koncertā atradās darba darīšanu dēļ, saņēmis spēcīgus sitienus pa galvu, viņš ir komā reanimācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas