Horoskopa zīmes, kuru pārstāvji dzīvo visilgāk

tautaruna.lv 11.februāris 2021, 7:00
 
PantherMedia/Scanpix/LETA
Astrologi ir pārliecināti, ka noteiktu zodiaka zīmju pārstāvju dzīves ilgums var ievērojami pārsniegt pārējo dzīves ilgumu, raksta "rsute.ru".
Auni tiek uzskatīti par ilgdzīvotājiem, jo ​​viņi labāk spēj pielāgoties jauniem apstākļiem un kopumā jebkuriem apstākļiem, kā arī tikt galā ar dažādas sarežģītības jautājumiem.

Šīs zīmes pārstāvji neatkarīgi no dzimuma dzīvo vidēji apmēram 80-90 gadus, un viņi savus gadus nedzīvo velti, jo precīzi zina, ko vēlas no dzīves, un pastāvīgi sasniedz savus mērķus.

Vērsis ir zodiaka zīme, kuras pārstāvjus raksturo centība, pacietība un izturība. Viņiem ir apskaužams dzīvības enerģijas potenciāls, ar kuru var pietikt vairāk nekā 80 gadus ilgai laimīgai dzīvei. Bet tas ir iespējams, ja Vērši pastāvīgi sekos līdzi tam, ko ēd, un neuztrauksies par tām lietām, kurām viņu dzīvē nav pat sekundāra loma.

Jaunava ir Zemes zīme, tās pārstāvji dzīvo līdz 85 gadiem un ilgāk tieši tāpēc, ka visā dzīves laikā seko līdzi savai veselībai un ievēro veselīgu dzīvesveidu.

Dvīņi parasti ir apņēmības pilni nodrošināt sev ērtas vecumdienas. Viņi to dara visu iespējamo un neiespējamo, nepaļaujoties uz valsts vai viņu jau pieaugušo bērnu palīdzību. Dzīvi padarīt garāku un labāku palīdzēs ikdienas pastaigas (neatkarīgi no vecuma) un fiziskās aktivitātes, jogas un elpošanas vingrinājumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas