VIDEO: iedzīvotāja pārsteigta nopērkot Latvijā iecienīto iebiezināto pienu

tautaruna.lv 30.janvāris 2021, 16:43
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Iegādājusies gardumu “Rēzeknes iebiezinātais piens”, kāda Latvijas iedzīvotāja atskārtusi, ka to patiesībā ražo Igaunijā, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Informācija uz iepakojuma vēsta, ka gardums ražots Igaunijā, “Polven Foods” ražotnē, pēc SIA “Polven” (Igaunijas uzņēmuma pārstāvis Latvijā) pasūtījuma.

“Bez Tabu” uzrunāja arī Igaunijas uzņēmuma “Polven Foods” pārstāvjus Latvijā no SIA “Polven”, kuri atklāja, ka ziemeļu kaimiņvalstī ražotais produkts patiesībā izgatavots pēc pašu receptes, savukārt iepakojuma izskats izstrādāts tā, lai piesaistītu to pircēju uzmanību, kuriem labā atmiņā ir Rēzeknē reiz izgatavotais gardums.

"Tieši stāsts par Rēzeknes iebiezināto pienu mūs iedvesmoja radīt produktu, kas daudziem tiešām atmiņā atsauc bērnības garšu, taču nu ir ieguvis jaunu dzīvi ērtā un mūsdienīgā iepakojumā. Veicot iebiezinātā piena patērētāju aptauju, mēs secinājām, ka teju katram iebiezinātā piena cienītājam ir savs ideālais priekšstats par šo gardumu. Liela daļa patērētāju, pērkot iebiezināto pienu no mūsdienu ražotājiem, cenšas atrast un atcerēties ”Rēzeknes Piena konservu kombināta” iebiezinātā piena nostalģisko garšu. Tādēļ centāmies radīt savu oriģinālo garšu un receptūru, kas iebiezinātā piena cienītājiem atgādinās par produktu, kura pirmsākumi ir vairāk nekā 60 gadu seni. Mūsu preču zīmi ”Rēzeknes leģenda” ir apstiprinājusi Latvijas Republikas Patentu valde, un tā ir reģistrēta kā figurāla preču zīme," pauž uzņēmuma pārstāvis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas