Petraviča neizpratnē, kāpēc sabiedrība pievērš tik lielu uzmanību viņas izskatam

tautaruna.lv 27.janvāris 2021, 17:30
 
f64.lv, Oksana Džadana
Nesen par diskusiju avotu soctīklos kļuva labklājības ministres Ramonas Petravičas jaunais manikīrs situācijā, kad skaistukopšanas speciālistiem liegts strādāt. Pati ministre faktu, ka sabiedrība pievērš pastiprinātu uzmanību viņas ārienei, saista ar augsto stresa līmeni sabiedrībā, vēstīts Gitas Vīksnes, Evijas Kalnbērzas, Anastasijas Kuzminovas materiālā "Atklāts ministres skaisto nadziņu noslēpums" izdevumā "Privātā Dzīve".

Petraviča jau klāstīja, ka manikīru mājās palīdz veikt meita. Taujāta, kādēļ, viņasprāt, sabiedrība tik lielu uzmanību pievērš ministres ārienei, Petraviča atbildēja:

"Domāju, ka tas ir augstā stresa līmeņa dēļ, jo pandēmijā dzīvojam gandrīz gadu. Samazinās cilvēku ienākumi, un tas rada neapmierinātību."

Ministre cilvēku uzmanību ar savu izskatu piesaistījusi arī pirms pandēmijas. Viņa min, ka, iespējams, kaut kā izceļas ar savu ārieni un tas ir kaut kas nebijis Latvijas politikā, ka sieviete var būt kopta.

Jau vēstījām, ka kāda iedzīvotāja mikroblogošanas vietnē Twitter pamanījusi, ka Labklājības ministre televīzijas intervijā parādījusies ar šķietami svaigu manikīru.

Iedzīvotāja 16. janvārī soctīklos uzrunājusi ministri, jautājot, kur Petraviča veic manikīru, atsaucoties uz Riga TV24 raidījumā "Dienas personība ar Veltu Puriņu" redzēto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas