Uģis Gruntmanis pauž skarbu viedokli par Viņkeli

tautaruna.lv 25.janvāris 2021, 16:14
 
Ekrānuzņēmums
Latviešu ārsts, profesors un endokrinologs Uģis Gruntmanis mikroblogošanas vietnē Twitter publicējis ierakstu, kurā velta skarbus vārdus bijušajai veselības ministrei Ilzei Viņķelei.
"Šī kundze apmelos jebkuru, šinī gadījumā arī Ugu Dumpi, lai pašai nebūtu jāuzņemas nekāda atbildība...." - ierakstā pauž Gruntmanis un vēršas pie politiķes pārstāvētās Kustības "Par!", paužot, ka jo ātrāk cilvēki "sapratīs šīs politiķes intrigantes dabu, jo labāk būs kustībai".

Gruntmanis ierakstam pievienojis saiti uz sabiedrisko mediju, kurā sadaļā "Melu detektors" analizēts, vai Viņķele stāsta patiesību par "Astra Zeneca" vakcīnu.

Ieraksts izvērtis plašu diskusiju arī komentētāju vidū, kuri spriež gan par Viņķeles un kustības "Par!" darbību, gan par minētajām vakcīnām.

Jau vēstīts, ka Gruntmaņa ģimene pēc vairāk nekā 20 ASV pavadītiem gadiem nolēma atgriezties Latvijā, taču pēc dzimtenē pavadīta gada ģimene atkal krāmē koferus, lai atgrieztos Amerikā.

Kā skaidroja, Gruntmanis, viņam bija cerība vadīt P. Stradiņa Klīniskās universitātes Endokrinoloģijas centru. Četrus gadus centrs bija bez vadības, un profesors Valdis Pīrāgs pildīja divus amatus.

ASV Gruntmanis atradis labu darbu savā profesijā Dārmutas Universitātē un atklāja - universitātes vadība ir ļoti apmierināta, ka profesors pieņēmis šādu lēmumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas