Cienījama vecuma šofera izklaides uz Baltezera beidzas gandrīz traģiski

tautaruna.lv 22.janvāris 2021, 12:15
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests no aculieciniekiem trešdien saņēma satrauktus zvanus par Garkalnes novadā, Lielajā Baltezerā ielūzušu mašīnu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Ugunsdzēsēji kopā ar ūdenslīdējiem steidzās uz notikuma vietu, lai pārbaudītu vai mašīnā, vai ūdenī nav kāds cietušais. Tomēr nonākot notikuma vietā un pārbaudot situāciju, cilvēku glābšana nenotika. Autovadītājs pats saviem spēkiem bija ticis ārā no grimstošā auto.

Brīdī, kad glābšanas dienests ieradās uz notikuma vietu bija jau sācis satumst, tāpēc mašīnas izvikšanas darbi no ūdenstilpnes turpinājās nākamajā dienā.

Vakar glābēji veica automašīnas izvilkšanas darbus no ūdenstilpnes. Auto atradās 250 metrus prom no krasta. Mašīnas izvilkšanas operācijā tika iesaistīti 18 glābēji.

Noslīkušais auto bija piektās sērijas BMW.

Pie noslīkušā auto stūres bija sēdies 60 gadus vecs vīrietis, kurš gribēja izbaudīt ziemas priekus.

Glābšanas darbos tika izmantoti gaisa spilveni, lai varētu pacelt auto no divu metru dziļuma. Automašīna no ūdenstilpnes tika izvilkta pateicoties vinčām un virvēm.

"Šī ir tāda nestandarta situācija, jo bieži vien automašīnas ielūzt ledū pie autoceļiem, kad notiek kāda avārija, kad viņa ieslīd un ir ļoti tuvu no krasta," atzina glābējs. Viņš skaidroja, ka šī situācija ir visai sarežģīta, jo mašīna atrodās tālu no krasta un bija nepieciešams izmantot dažādas palīgierīces.

Īsi pirms pieciem vakarā no ūdens iznira BMW jumts. Tiklīdz automašīnas vraks bija pilnībā izvilkts no ūdenstiplnes, notikuma vietā ieradās policija. Spēkrata vadītājam šis brauciens izmaksās prāvu naudas sodu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:15

Jaunākās diskusijas