Vai nedēļas slavenākā "dūraiņu vīra" cimdi tiešām tapuši Latvijā?

Anete Ošleja 22.janvāris 2021, 9:30
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Trešdien ASV norisinājās jaunā prezidenta Džo Baidena inaugurācija. Par spīti tam, ka pandēmijas dēļ inaugurācijas pasākums bija pavisam pieticīgs, sociālajos medijos šis pasākums ir sacēlis īstu "vētru".

Bieži vien pēc šādiem lieliem pasākumiem sociālo mediju lietotāji steidz apspriest visu, ko vien var apspriest. Cilvēkiem ir viedoklis ne tikai par to, kā ir noritējis pasākums vai mākslinieku priekšnesumi, bet arī tiek vērtēts izskats.

46. ASV prezidenta Džo Baidena inaugurācijā soctīklos "vētru" ir sacēlis senatros Bērnijs Sanders. Viņš sabiedrības nežēlībā nokļuvis pateicoties savam necilajam izskatam, it īpaši izvēlētajiem cimdiem, ar kuriem apmeklējis pasākumu.

Soctīklos ir izveidotas neskaitāmas smieklīgas fotogrāfijas, kurās Sanders ir "ievietots" dažādās nestandarta situācijās. Viņš tiek "ievietots" gan dažādu filmu kadros, gan gleznās, gan arī ikdienišķās dzīves situācijās. Par viņa amizanto izskatu pasmejas visā pasaulē.

Arī Latvijas Nacionālā bibliotēka ir izveidojusi smieklīgu fotogrāfiju.

Sociālo mediju lietotāji spekulē, ka viņa cimdi varētu būt radīti Latvijā. Tiem piemīt latviešu dūraiņu raksturīgās iezīmes.

Tomēr par spīti spekulācijām, ASV mediji pauda, ka viņa cimdus ir darinājusi skolotāja no Vērmontas štata. Cimdi ir roku darbs un tie ir darināti no pārstrādātiem materiāliem - vilnas džemperiem, kuri ir veidoti no plastmasas pudelēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas