Melānija Trampa ignorējusi būtisku Baltā nama tradīciju

tautaruna.lv 22.janvāris 2021, 15:12
 
AFP/Scanpix/Leta
Pierasts, ka pirmās lēdijas, pametot Balto namu, atstāj pašu rakstītas pateicības zīmītes apkalpojošajam personālam, taču Melānija Trampa šo uzdevumi norīkojusi izdarīt citiem, raksta "The Mirror".

Saskaņā ar CNN, apkalpojošais personāls vispirms domājis, ka zīmītes rakstījusi Melānija personīgi, taču divi avoti atklājuši, ka viņa deleģējusi šo uzdevumu citiem.

Tradicionāli pirmās lēdijas, pametot Balto namu, raksta personīgas pateicības vēstules apkalpojošajam personālam, ar kuru kopā pavadīts ilgs laiks.

Kā vēsta CNN, Baltā nama sulaiņi, pavāri, mājkalpotājas, apkopēji un pārvaldnieki nemainās un daudzi tur strādā jau ilgāk par dekādi. Apkalpojošais personāls nereti ir tuvs pirmajai ģimeni un līdz ar to darbinieki ir saņēmuši arī garākas vēstules, kurās pirmās lēdijas dalās par kopīgi piedzīvoto.

Šīs vēstules tiek glabātas un uzskatītas par vēsturisku vērtību.

Taču Melānija esot "gribējusi atgriezties mājās" un "neesot bijusi apbēdināta pamest" Vašingtonu un Balto namu.

Melānija esot uzdevusi darbiniekam sagatavot zīmītes "viņas vārdā" un vienkārši tās parakstījusi.

Jāatzīmē, ka Melānija Baltajā namā pavadīja ļoti maz laika, salīdzinot ar priekšgājējām. Trampa prezidentūras sākumā diskusijas radīja Melānijas vēlme uzturēties ar dēlu Baronu viņas mājā Manhatenā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas