Vai dušā iespējams mazgāties nepareizi? Sievietes ieraksts soctīklos izraisa diskusijas vētru

tautaruna.lv 24.janvāris 2021, 3:00
 
pexels.com
Šķiet, ka tik ikdienišķa lieta kā duša neprasa liekus komentārus, taču kādas sievietes ieraksts mikroblogošanas vietnē Twitter izraisījis veselu diskusiju par to, kā mazgāties dušā ir "normāli", raksta "The Mirror".

Alise soctīklos jautājusi sekotājiem uzdevusi jautājumu: "Palīdziet man izšķirt debati. Vai ir normāli mazgāties ar muguru pret dušu? Negriezt pret ūdeni seju?"

Negaidīti šis ieraksts izvērsis plašu diskusiju, sadalot komentētajus divās frontēs.

Daudzi norādījuši, ka tas atkarīgs no tā, vai mazgāti tiek arī mati.

"Atkarīgs vai tiek mazgāti mati. Ja jā, tad pret dušu jāpagriež mugura. Citādi mazgājos ar seju pret ūdeni," norāda komentētājs. Kāds gan viņam atbildējis, ka nevar iedomāties dušu bez matu mazgāšanas.

"Vienmēr mazgājos ar muguru pret dušu. Nekad nevajag mazgāt seju, jo ūdens bieži vien dušā ir pārāk karsts," teikts citā komentārā.

"Vai tad neviens nemaina savas pozīcijas dušā, lai noskalotu dušas zēleju gan no priekšpuses, gan mugurpuses? Vai tas esmu tikai es?" - raksta cits komentētājs.

Jau vēstīts, ka daudziem cilvēkiem ir jutīga sejas āda, kurai karsts ūdens var kaitēt, proti, radīt īslaicīgus vai ilgstošus ievainojumus, tostarp, zemādas asinsvadu paplašināšanos un pat to plīšanu. Karsts ūdens saasina ādas problēmas. Ārsti atzīmē, ka dažos gadījumos šāda veida sejas ādas kairināšana var veicināt agrīnu tās novecošanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:04

Jaunākās diskusijas