Viņķele: Neskaidrība ir jaunā realitāte

tautaruna.lv 21.janvāris 2021, 7:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele, viesojoties kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Kur tas suns aprakts?" dalījusies ar viedokli par pašreiz valdošo noskaņojumu sabiedrībā Covid-19 pandēmijas dēļ.

Viņķele norāda, ka pavasarī - pirmā Covid-19 viļņa laikā - sabiedŗibā nostrādājis baiļu faktors no nezināmā, kas lika cilvēkiem radikāli mainīt savu uzvedību. Viņa pauž, ka šobrīd cilvēki pie šīm bailēm ir jau pieraduši, tāpēc neapmierinātība aug.

"Ja kopš novembra ir ciet daudz apspēlētā skaistumkopšanas nozare un tie pabalsti ir smieklīgi, vienkārši smieklīgi, kas neļauj ne nomirt, ne izdzīvot, bet mudina strādāt nelegāli, tad uz ko var cerēt?Ne zu ko, " - raidījumā norāda Viņķele.

Bijusī ministre norāda, ka neskaidrība un dzīvošana dienu no dienas ir jaunā realitāte. "Un tad nāk kopā dusmas, un tad sākās vainīgo meklēšana un viss pārējais," pauž Viņķele.

Kā ziņots, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) pauda neuzticību bijušajai veselības ministrei Viņķelei. Viņa tika atbrīvota no amata, bet vietā Saeima bez vilcināšanās apstiprināja jauno "Attīstībai/Par!" (AP) virzīto politiskā spēka Saeimas frakcijas vadītāju Pavļutu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas