Liepājā 10 gadus vecs zēns nogādāts slimnīcā pēc brauciena no kalniņa

tautaruna.lv 19.janvāris 2021, 12:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Portāls "liepājniekiem.lv", atsaucoties uz laikrakstu "Kurzemes Vārds" ziņo, ka laikraksta rīcībā bija nonākusi neoficiāla informācija, ka pagājušo sestdien pie Grobiņas pilsdrupām, šļūcot no kalniņa, smagu galvas traumu guvis aptuveni 10 gadus vecs zēns.

Vidēji 10 cilvēki dienā Liepājas Reģionālās slimnīcas (LRS) traumpunktā vēršas pēc palīdzības, jo guvuši dažādas traumas, baudot ziemas priekus vai krītot uz slidenām ietvēm, pavēstīja LRS pārstāve Indra Grase.

“Varu apstiprināt, ka tāds gadījums bija. Galvas traumu guvušo zēnu vispirms nogādāja Liepājas slimnīcā, bet tajā pašā dienā viņš tika pārvests uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu Rīgā,” teica I. Grase.

Slimnīcas pārstāve pauda, ka lielākā daļa cilvēku pēc palīdzības vēršas pēc kritieniem uz slidenām ietvēm, kad guvuši dažādas traumas - gan sasitumus, gan lūzumus.

“Tie cilvēki, kuri guvuši sarežģītākus savainojumus, ievietoti slimnīcā, bet citi ar vieglākām traumām veselību atgūst mājās,” sacīja I. Grase.

Liepājas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš laikrakstam pastāstīja, ka pagājušajā nedēļā par ietvju netīrīšanu kopā izteikti 43 aizrādījumi, bet 18 gadījumos uzsākti administratīvā pārkāpuma procesi.

Jau vēstīts, ka Talsu novadā, vizinoties uz mašīnai piestiprināta maisa, gājusi bojā 14 gadus veca pusaudze.

Nedēļas nogalē tikai laimīgas sagadīšanās dēļ svētdien kāda ģimene izglābta no ielūšanas ledū Daugavā pie Ikšķiles. Pārgalvīgajā gājienā uz ledus bija līdzi arī piecus mēnešus vecs zīdainis, un aculiecinieces stāstīja, ka vienu brīdi māte ar bērnu bija pilnībā zem ūdens.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas