Vai Petraviča ierobežojumu laikā bijusi pie manikīra?

tautaruna.lv 19.janvāris 2021, 10:06
 
Oksana Džadana/F64
Kāda iedzīvotāja mikroblogošanas vietnē Twitter pamanījusi, ka Labklājības ministre televīzijas intervijā parādījusies ar šķietami svaigu manikīru.

Iedzīvotāja 16. janvārī soctīklos uzrunājusi ministri, jautājot, kur Petraviča veic manikīru, atsaucoties uz Riga TV24 raidījumā "Dienas personība ar Veltu Puriņu" redzēto.

Ieraksts izpelnījās plašu uzmanību un komentāros izvērtās diskusija par ministres iespējamo rīcību.

"Vai uz brīdi nevar pieļaut domu, ka varbūt viņai ir meita, kas varbūt dzīvo vienā mājsaimniecībā ar viņu un kas iespējams ir manikīra meistare? Nu, bet varbūt," teikts vienā no komentāriem pie ieraksta.

"Pie šī jautājuma šodien ik pa brīdim atgriežos. Nepatīk doma, ka diviem noliedzējiem kopīgi samaksājot sodu, ministres vienlprātība tiktu kaut kādā veidā attaisnota. Protams, to jau Tu arī neraksti, bet es domāju", pauž komentāra autors.

Diemžēl Petraviča komentāru Twitter nav sniegusi, bet portālam "Apollo" ministre noliedz, ka izmantojusi manikīra pakalpojumus un uzsver, ka video nav redzama ar "svaigu manikīru". Petraviča nagus kopj pati mājas apstākļos un viņai tiešām palīdzot arī meita.

Jau vēstīts, ka iepriekš izdevumam "Vakara Ziņas" ministre pauda neapmierinātību par to, ka nevarot apmeklēt manikīra speciālistu. Viņa norādīja, ka jau desmit gadus reizi mēnesī liekot gela nagus. Pēdējo reizi viņa manikīra speciālistu apmeklējusi, pirms stājies spēkā aizliegums manikīra pakalpojumu darbībai.

Jau vēstīts, ka no 6. novembra Latvijā Covid-19 ierobežošanas nolūkos ir aizliegti visi skaistumkopšanas pakalpojumi un vēl virkne citu pakalpojumu.

Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9. novembra līdz 11. janvārim tika izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu, kura 29. decembrī tika pagarināta līdz 7. februārim.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas