Tukumniecei "izstrādāta stratēģija" palīdz tikt pie milzu naudas

tautaruna.lv 23.janvāris 2021, 19:49
 
Nauda, Latvijas Banka, ZiniCenu / F64 Romāns Kokšarovs
Kvīts īpašniece, kura šī gada sākumā spēlēja SuperBingo un Džokers 7, tieši pateicoties papildspēlei tikusi pie 75 000 eiro laimesta, informē "latloto.lv".

Viņa stāsta, ka jau kopš seniem laikiem šad un tad mēdz uzspēlēt loteriju, tāpēc atceras vēl padomju laiku loteriju un to, kā sākusi spēlēt gan Latloto 5 no 35, gan Eurojackpot. Taču vismīļākā bija un ir SuperBingo. “Man patīk, ka šajā loterijā var just līdzi citiem spēlētājiem, kā arī pasapņot, kā būtu nokļūt studijā, jo nekad tur neesmu bijusi.”

Laimētāja stāsta, ka viņai ir sava noteikta skaitļu kombinācija, ko izmantot SuperBingo, bet pēc tradīcijas viņa trīs reizes gadā pārskata savu kombināciju un nomaina dažus skaitļus.

“Šī nauda mums ar vīru nāk tieši laikā, kā aklai vistai mieža grauds. Mums nekad nekas nav kritis no gaisa, visu esam pelnījuši paši, tāpēc arī tagad būsim prātīgi. Man ir 5 gadi līdz pensijai, un dažādas ikdienas vajadzības mums būs. Nekādus lielus pirkumus neplānojam, jo viss mums ir. Ja nu vienīgi mazliet atbalstīsim mūsu atvasi, kura nesen iegādājās zemi.”

Jāpiebilst, ka arī iepriekš rakstījām par stāstiem, kā cilvēki Latvijā laimējuši loterijās. Piemēram, nopērkot tikai vienu Simtgades loterjias biļeti, 51 gadu veca grāmatvede Limbažos laimēja 10 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:54

Jaunākās diskusijas