Kosmētiķe ierobežojumu laikā kļūst par santiāri Jelgavas slimnīcā; ko viņa atklāj?

Viktorija Gabrjuna 19.janvāris 2021, 17:30
 
Ilustratīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Kāda Facebook lietotāja, kas pēc profesijas ir kosmētiķe, laikā, kad tostarp arī viņai aizliegt strādāt, iekārtojusies darbā Jelgavas slimnīcā par sanitāri.

Runājot par savu pagaidu darbu, viņa uzsver, ka viegli nav, taču jūtas vajadzīga.

"Pieteicos par sanitāri. Nav viegli, bet jūtos vajadzīga un esmu gandarīta par savu izvēli .Ja kāds vēl netic ka COVIDS ir, nākiett un pārliecināsieties, ir vakances un izglītība nav nepieciešama, tik vēlme palīdzēt!

Savā šī brīža pamatprofesijā ( kosmētiķe -ārstniecības persona) man nav atļauts strādāt un uz valsts atmaksātu pabalstu nekvalificējos," viņa raksta.
Tikmēr komentāros sieviete saņēma neskaitāmus atbalsta apbrīnas pilnus vārdus.
"Malacis! Arī šāda pieredze noderīga un ļoti drosmīgi! Turies!" teikts kādā komentārā.
Jau iepriekš vēstījām, ka sociālajā tīklā Facebook popularitāti guvis kādas rīdzinieces Ilzes ieraksts. Sieviete, kas ikdienā strādājusi par frizieri, bet valstī noteikto ierobežojumu dēļ to vairs darīt nevar, uzrunā Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, Veselības Inspekciju un Ekonomikas ministriju.
Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9.novembra līdz 7.februārim ir izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu, tostarp aizliegt strādāta frizētavām un manikrīra saloniem un kosmetologiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas