Prinča Viljama hobijs biedē karalieni Elizabeti

Anete Ošleja 17.janvāris 2021, 13:00
 
AFP/Scanpix
Brīžos, kad karaliskā ģimene neapceļo pasauli, netiekas ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, politiķiem vai nav redzami televīzijā, viņiem gluži tāpāt kā mums visiem patīk nodarboties ar sev sirdij tuvām lietām, vēsta medijs "The Daily star".

Princis Viljams ar sievu Keitu ir kaislīgi seriāla "Troņu spēles" fani. Viņu dēls labprāt nodarbojas ar trifeļu "medībām". Savukārt mazajam princim Džordžam patīk balets.

Tomēr ir viens hobijs, kuru karaliene nevēlas atzīt un viņai nepatīk, ka ar to aizraujas viņas mazdēls Viljams.

Prinča Viljama viena no visiecienītākajām izklaidēm ir braukšana ar motociklu. Viņš jau ilgstoši ir motociklu cienītājs.

Pat naktī pirms savām un Keita kāzām, viņš pa Londonas ielām pārvietojās ar motociklu.

"Es nezinu, kas mani tik ļoti saista ar motocikliem, bet es kopš bērnības esmu ar tiem aizrāvies. Jaunībā es bieži vien braucu ar kartingiem, pēc tam pievērsos kvadracikliem un tagad motocikliem, " kādā intervijā atzina Viljams.

Viljams uzsver, ka izbraucieni ar motociklu ļau viņam labi atpūsties. Tajā brīdi, kad tiek uzlikta ķivere, neviens viņu vairs neatpazīst.

Karaliene ir atzinusi, kad brīžos, kad Viljams pārvietojas ar motociklu viņa ir nobijusies. Arī viņa sievai Keitai nepatīk vīra aizraušanās. "Tas mani piepilda ar šausmām," vīra hobiju raksturojusi Kembridžas hercogiene. Viņa ir paudusi cerību, ka varēs atturēt no šadām aktivitātēm dēlu Džordžu.

Kembridžas hercogs vienmēr ir bijis kaislīgs motociklu fans. 19 gadu vecumā viņš nokārtoja tiesības, lai varētu pārvietoties ar motocikliem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas