Ieva Brante atklāj cilvēku patieso dabu

Anete Ošleja 15.janvāris 2021, 17:13
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Juriste Ieva Brante sociālajos medijos atklāja, ka pasaulē pastāv divu veidu cilvēki, tādi, kas visu vēlas tikai sev un tādi, kuriem nekā nav žēl priekš otra.

Brante cilvēkus iedala divās kateogrijas - melnie caurumi un dzīvības avoti.

Cilvēki, kurus var asociēt kā melnos caurumus, visu iesūc sevī neko nedodot otram pretī.

"Ne vārdu, ne skatienu, ne glāstu," šo cilvēku grupu raksturo Brante.

Šādi cilvēki vienmēr no apkārtējiem prasa ļoti daudz, taču pretī neko nesniedz. Viņiem vienmēr ir par maz. Ieva uzsver, ka pavadot kopā vienu dienu ar šādiem cilvēkiem, liekas, ka ir pagājusi jau mūžība. Dienas velkas un pašsajūta paliek arvien tukšāka. "Un tu jūties tukšs, bez gaisa, izdzerts sauss," skaidro Ieva.

Savukārt otrie cilvēki ir kā dzīvības avoti. Šiem cilvēkiem nekā nav žēl, viņi ir gatavi otram dot visu. Kā min Ieva, tad šie cilvēki atdotu visu, kas viņam ir, par otra cilvēka smaidu.

Šie cilvēki neko nelūdz pretī, ja izdara ko labu vai palīdz grūtā brīdi. Pretēji iepriekš minētajiem cilvēkiem, pavadot dienu ar šāda tipa personu laiks rit strauji.

"Ar šādu cilvēku pavādītie gadi ir kā viena diena un gribas vēl.."

Tomēr Ieva uzsver, ka visam dzīvē ir jābūt līdzsvarā, katram cilvēkam ir sava loma, vieta un laiks.

Kā viņa min, tad bieži vien mēs kļūdamies, ja ceram, ka spēsim pabarot melno caurumu vai arī, ka dzīvības avots nekad nebeigsies. Viņa aicina ikvienu rūpēties par sevi un saviem tuvākajiem cilvēkiem.

Kā zināms, juriste Ieva Brante ir aktīva dzīvesveida piekritēja. Viņa jau vairākus gadus nodarbojas ar rudens, ziemas peldēšanu. Šai aktivitātei nododoties dažādās ūdens tilpnēs. Viņa nodarbojas ar dažādām sportiskām aktivitātēm, sākot no krosfita līdz pat gaisa akrobātikai. Biežie vien Ieva savos sociālajos medijos dalās ar dažādām dzīves gudrībām, iedvesmojot apkārtējos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas