FOTO: Reizenbergs Vecrīgā uzbūvē kaut ko iespaidīgu

Anete Ošleja 15.janvāris 2021, 15:15
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uzņēmējs un bārmenis Andris Reizenbergs savā sociālo mediju kontā dalījās ar pavisam bezrūpīgu fotogrāfiju, kurā ir vērojams pie iespaidīga sniegavīra.

Uzņēmējs savus sekotājus pārsteidza ar fotogrāfiju, kurā ir redzams Vecrīgas sirdī kopā iespaidīga lieluma sniegavīru.

Reizenbergs laiski atpūtās aukstajā sniegā, pie uzbūvēt sniegavīra kājām. Sociālo mediju lietotājiem tādējādi bija iespējams novērtēt iespaidīgo veikumu.

Sniegavīrs ir uzbuvēts pie "Balzāmbāra".

Viņa sekotāji atzinīgi vērtēja šo sniegumu, uzverot, ka jau ir pamanījuši iespaidīgo sniegavīru. Amizantu skatu padara tas, ka sniegavīram ir ne tikai ierastās pogas un deguna vietā burkāns, bet tam ir pat savi apavi un cepure.

Kā zināms, tad Latvijā pašlaik ir iestājusies kārtīga ziema. Visapkārt ir vērojams skaists, balts sniegs un termometra stabiņš arvien krītas.

Zemākā gaisa temperatūra šajā aukstuma vilnī Latvijā gaidāma svētdien naktī un no rīta, kad termometra stabiņš vietām noslīdēs zem -25 grādiem, liecina jaunākās sinoptiķu prognozes.

Naktī uz sestdienu sniega mākoņi daudzviet pasargās no krasa temperatūras krituma, daļā Kurzemes un Zemgales rietumos sniega sega kļūs vēl par dažiem centimetriem biezāka. Valsts austrumos, izklīstot mākoņiem, gaisa temperatūra vietām noslīdēs līdz -22 grādiem

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:43

Jaunākās diskusijas