VIDEO: Policistus Ogrē "pieķer", ignorējot Covid-19 ierobežojumus

tautaruna.lv 18.janvāris 2021, 7:00
 
F64
Pārkāpjot epidemioloģiskās drošības prasības, kafejnīcā “Rush Cafe” Ogrē apmeklētājiem ļauj ieturēt maltītes uz vietas, ziņo “Bez Tabu” skatītājs. Tā pieķerta pusdienojam pie galda arī Ogres pašvaldības policijas vadība.
Vīrietis, kas vēlējas palikt anonīms, ziņoja, ka Ogrē, ēstuvē ”Rush Cafe”, apmeklētāji neatļauti pusdieno pie galdiem, tādējādi pārkāpjot šobrīd noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības valstī.

Raidījuma filmēšanas komanda sākotnēji ar slēpto kameru kafejnīcā iemūžināja, ka kafejnīca izsniedz maltītes gan līdzņemšanai, gan, pārkāpjot likumu, ļauj iestiprināties uz vietas. Tāpat žurnālisti novēroja, ka iestādes darbinieki un daļa apmeklētāju, kuri bija sastājušies rindā, nevalkāja sejas maskas. Daļa apmeklētāju, gaidot rindā, arī neievēroja drošu distanci.

Kafejnīcas ”Rush Cafe” saimnieks R.Mamedovs neslēpa, ka pie galdiem pusdieno arī pašvaldības darbinieki. Stāstīja arī par pašvaldības policistiem.

Par to, ka kafejnīcā uz vietas pusdieno arī pašvaldības policijas darbinieki, ziņoja arī kāds vīrietis, kurš vēlējās palikt anonīms. Ne to labāko piemēru sabiedrībai konstatēja arī radījuma komanda. Pie viena no galdiņiem kafejnīcā iegādāto pusdienu maltīti ieturēja Ogres pašvaldības policijas vadība - priekšnieks Uģis Ulmanis un viņa vietnieks Ēriks Dičs. Ogres galvenie kārtībsargi gan neielaidās sarunās ar “Bez Tabu”, tai skaitā vairījās atbildēt, kādu piemēru sabiedrībai viņi demonstrē ar savu rīcību.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas