Rīdziniece atklāj neparastu veidu, kā nesaslimt ar Covid

tautaruna.lv 15.janvāris 2021, 7:51
 
Lauris Aizupietis/F64
Kāda sociālā tīkla Facebook lietotāja dalījusies ar neparastu veidu, ka pasargāt sevi no inficēšanās ar Covid-19. Viņa uzsver, ka jāsargā ir savi elpceļi.

Sieviete raksta, ka nesen noskatījās interviju ar kādu ebreju ārstu.

"Atkārtošu vienkāršas patiesības, ko stāstīja šis ebreju ārsts. Pret vīrusu zāļu nav. Vīruss kļūst agresīvs, kad nokļūst elpceļos.
Tātad mums tikai jāsargā savi elpceļi. Un to izdarīs CITRONS!!! Katru rītu nogriez vienu šķēli citrona, izspied sulu, lai sanāk viena ēdamkarote sulas. Ņem vates kociņu, iemērc sulā un dziļi iztīri nāsi, tad apgriez kociņu un otru galu mērc sulā, tīri otru nāsi. Atlikušo sulu izdzer un tā stiprini kaklu. Viss. Daudz laika tas neaizņem. Pa lielam, nav arī dārgi. Es jau ceturto dienu smērēju sev un puikam. Ir labi. Puika tikai spirinās un saka, lai tik dziļi nebāž degunā. Procedūra nekož, nededzina... Un apziņa ka tu sevi sargā - silda, papildus arī C vitamīns. Būsim veseli!" viņa raksta.

Jāpiebilst, ka arī iepriekš esam rakstījuši par dažādiem profilaktiskiem pasākumiem, kā sevi pasargāt no inficēšanās ar Covid-19. Piemēram, vēstījām, kādi produkti jāēd Covid-19 laikā. Krievijas ārsts Aleksandrs Mjasņikovs bija nosaucis produktus, kas būtu jāiekļauj uzturā Covid-19 pandēmijas laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas