Kuras horoskopa zīmes 2021. gadā var kļūt par vecākiem

tautaruna.lv 23.janvāris 2021, 12:48
 
Kaspars Krafts/F64
Astrologi apgalvo, ka dažas horoskopa zīmes šogad var skart īsta dzīves revolūcija - bērna piedzimšana, raksta "theworldnews.net".
Auna sentimentālā dzīve iegūs negaidītu pagriezienu. Satbilās attiecībās esošie vēlēsies padarīt tās oficiālas, savukārt vientuļajiem Auniem ir lielas iespējas satikt savu vienīgo mīlestību.

Lauvas savā mīlas dzīvē piedzīvos dažas radikālas izmaiņas. Viņi satiks kādu, kurš mainīs likteni un ar kuru vēlas pavadīt visu atlikušo mūžu.

Jaunavām 2021. gads mīlas dzīvē būs aktīvs. Dažas Jaunavas nolems šķirties, citas izvēlēsies apprecēties un dibināt ģimeni, savukārt vientuļās Jaunavas iegūs iespēju iepazīties ar savu dvēseles radinieku.

Vientuļajiem Ūdensvīriem būs iespēja satikt kādu, kurš radikāli mainīs viņu nākotni, savukārt tiem, kas jau ir attiecībās, būs nopietnas domas par laulību un ģimenes pieaugumu.

Vērsim ir spēcīgs raksturs, tāpēc viņi vienmēr sasniedz savus mērķus. Tie šīs horoskopa zīmes pārstāvji, kuri vēlas bērnus, savus sapņus varēs piepildīt 2021. gada otrajā pusē. Iespējams, ka ziņas par grūtniecību pienāks negaidīti, bez īpašiem ģimenes pieauguma plāniem, taču Vērsis šīs ziņas uzņems ar prieku un sajūsmu.

Zivīm 2021. gada rudens būs viņu "auglības sezona". Zivis šīs ziņas saņems negaidīti, lai gan daudzi no viņiem jau sen vēlas ģimenes pieaugumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas