Grobiņā sieviete metas ledainā ūdenī, lai glābtu slīkstošu bērnu

tautaruna.lv 12.janvāris 2021, 18:01
 
F64
Drosmīga sieviete Grobiņā varonīgi izglābusi kāda slīkstoša bērna dzīvību, vēstīja raidījums "Degpunktā".
11. janvāris varēja atnest traģisku nelaimi pirmklasnieka ģimenē, ja vien kāda drosmīga sieviete nebūtu ātri reaģējusi un bērnu izglābusi vēl pirms glābēju ierašanās.

Nelaime norisinājās Grobiņā pie pilsdrupām dīķa pusē. Kāds puika bija iekritis ūdenī tik dziļi, ka saviem spēkiem vairs netika malā. Viņam centās palīdzēt citi bērni, kas sauca arī pēc palīdzības.

Notiekošo ieraudzīja kāda jauna sieviete, kas ar mazuli ratiņos tuvojās notikuma vietai. Sieviete, uzticējusi ratiņus garāmgājējai, ātrā skrējienā bija pie dīķa un metās ūdenī, lai satvertu nelaimē nonākušo. Taču glābšana tik viegli nepadevās. Bērna apģērbs bija slapjš un izmircis un pašam kājas iestigušas dīķa dubļos. Turklāt bērns arī bija tik ļoti nobijies un nosalis, ka pats vairs nespēja cīnīties par izkļūšanu no ūdens.

Sievietei, ātri rīkojoties, izdevās puiku izglābt un nogādāt krastā, kur to nodeva mediķiem, kas bija ieradušies palīdzības sniegšanai.

Grobiņas novada pašvaldība un Zentas Mauriņas Grobiņas novada vidusskola direktore Laila Urbāne izteikusi vislielāko pateicību drosmīgajai sievietei par bērna dzīvības glābšanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas