Nosauc dzērienu, kas palīdz zaudēt svaru, kamēr guļam

tautaruna.lv 17.janvāris 2021, 11:13
 
pexels.com
Daudzi no mums, lai zaudētu liekos kilogramus, ierobežo savu ēdienkarti vai/un regulāri dodas uz fitnesa zāli. Taču japāņu zinātnieki atklājuši vēl vienu veidu, kā iespējams zaudēt svaru, ziņo "health.comments.ua".

Eksperti veikuši pētījumus, kuri atklājuši, ka regulāri lietojot Uluns (Oolong)- pusfermentētu tēju, kas tiek iegūta no tējas koka un satur daudz vitamīnu, ēterisko eļļu un vērtīgu savienojumu, iespējams pāatrināt vielmaiņas procesus un veicina svara zudumu. Turklāt tā iedarbojas tieši miega laikā.

Profesors Kumpejs Tokujama apgalvo, ka eksperimenti pierādījuši, ka šis dzēriens gandrīz par 20% stimulē tauku sadalīšanos.

Brīvprātīgajiem eksperimenta laikā novērots, ka šīs tējas ietekmē tie zaudējuši taukus pat guļot. Turklāt netika konstatētas nekādas negatīvās blakusiedarbības no tējas.

Jāatzīmē, ka šī tēja satur vairāk nekā 400 cilvēka ķermenim noderīgo savienojumu, piemēram - C, D, E, K, B1, B6, B3, B12 vitamīnus, kalciju, fosforu, dzelzi, jodu, magniju, selēnu, cinku, mangānu un citus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas